Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bajusz akkor fúj, na de ez?
Na mért nem ezt írod :D A szakál az más,a barátomnak is van egy kicsi az állán és szerintem is tök jó,férfiasabb.
De a bajusz más téma.
Igen, ez tipikus, hogy sokan azért hordanak valamit (legyen az testszőrzet vagy ruha), mert neki tetszik. Azzal meg nem foglalkozik, hogy jóláll-e neki. De nem baj ez, az ilyenek megszépítik az unalmas bkv-zást. Jókat szoktam derülni 1-1 ember kinézetén :) És amúgy Brad Pitt jóképű, de arcszőrzettel úgy néz ki mint egy csöves. Igénytelen. Ez van. De hát ízlések éps pofonok, van olyan nő, akinek kifejezetten tetszik a bajusz/szakáll. Én nem tartozom ebbe a kategóriába.
21/L
Én maximálisan bajusz és szakáll ellenes vagyok. Nálam az kizáró ok. El sem tudnám képzelni, hogy szőrös pasival csókolózzak. Megkívánjátok, hogy borotváljuk mindenünket, de ti lehettek szőrösek. Na, nálam ez nem jön be.
31L
" A kérdező kommentje:
mivel kedves utolsó... mi vagyunk a férfiak, és a ti a nők.. a nők nem szoktak szőrösek lenni, a férfiak pedig igen :D:D:D mióta világ a világ
igen, de míg nektek az arcotokat kéne naponta elintézni,addig a nőknek teljes lábszárak,szeméremtájék, sokaknak a karok, combok is szerepelnek a repertoárban. ami ugye legyen mindig sima mint a babapopsi..
a témához pedig: van akinek jól áll,van akinek nem. környezet véleményét kell kikérni, őszinte barátokét, ha a tükörben nem egyértelmű. ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!