Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha bajusz akkor fúj, na de ez?
"A kérdező kommentje:
mivel kedves utolsó... mi vagyunk a férfiak, és a ti a nők.. a nők nem szoktak szőrösek lenni, a férfiak pedig igen :D:D:D mióta világ a világ"
Na, persze! A nőknek soha nem volt pl. szeméremszőrzete. De azért borotváljuk le?! Nektek meg legyen a bozontos szőrös farkatok mellett egy ronda szőrcsomó a képeteken. A szőr egyébként - bármennyire is tisztán tarod - bizonyos mértékig büdös. Az én hónaljam, puncim teljesen szőrtelenített, lézerrel. Próbáljátok ki, vagy csak egy egyszerű epilálást, ordítani fogtok.
Hímsoviniszta megjegyzés volt kedves bajszos kérdező. Gratula!
20:00
19:37 vagyok. Abban igazad van, többségünk azért szőrtelenít, mert igényes. A férjem is rendszeresen epilálja a hónalját, a szemérem szőrzetet borotválja, fütyit, zacsit én húzgálom ki. (Nem kis munka). Ő is igényes. Bezzeg van egy csomó ismerősünk, aki hallva, hogy lézerrel végleg nulla szőröm lett, bíztatja az asszonyt, hogy csinálja, közben neki ott a hónaljkutya, meg a hatalmas mell- és fanszőrzet.
Kb. ilyen a kérdező is.
A kérdező kommentje:
tévedsz, igényes vagyok :D
Igen! A nőkkel szemben. Ha magaddal is az lennél nem írnál ilyen marhaságokat, hogy a férfiak szőrösek, a nők meg nem.
Igényeském!
Ha felfogtad volna, már régen nem a kérdésedet, hanem az IQ nullás beszólásodat vitatjuk.
Én értem a kérdezőt.Mindenesetre eléggé elkanyarodott a téma.
De ha már elkanyarodott,kedves véglegesen szőrtelenített hölgy!
Megkérdezhetném hányszor kellett elmenni a kezelésre mire teljesen sikerült?
Mennyibe került?
Fájdalmas volt?
Előre köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!