Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál ?

Figyelt kérdés

Egy kisebb tarsashazban van a lakásom. Párommal élek itt és teljesen új volt amikor rendeztük be, és az ő igényeit is figyelembe vettem és én álltam.

Azóta is én állok mindent ami lakhatás. Most adódott egy kis gond a melegvízzel a házban. Van, de kézmeleg csak.

Erre ő kiakadt h verjük szét most a fürdőt és legyen kádunk ( pici a fürdő el se férne). Ő nem akar itt lakni ha nincs melegviz. Úgy beszélt mintha kb omladozó putri lenne es mindennel gind lenne állandóan.

Ő többet tenni nem akar hogy legyen sajatunk akkor.

szept. 13. 20:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én sem értem, hogy mi az igazi kérdés.

Beszéljétek meg a pénzügyeket, vagy ha nagyon hisztis, akkor szakítani kell.

szept. 14. 08:56
 12/17 A kérdező kommentje:

Mivel tarsashazban van a lakásom, így " központilag" van kazán ami előállítja a melegvizet az osszes lakásra a házban.

Van melegvíz, azt nem írtam hogy abszolút nincs! - de nem az igazán forró amit ő szeret.

A kádat azért mondta barátnőm hogy ha azt megengedi vízzel ahhoz tud melegíteni legalább forró vizet max a gázon.

Meg nyilván egy tarsashazban nem úgy megy hogy kihívok egy szakit azonnal, mert például a kazánház kulcsa a közös képviselőnél van

szept. 14. 09:38
 13/17 A kérdező kommentje:

Nagyon nem esett jól a reakciója mert úgy csinál mintha egy lukban lakna nem beszélve hogy egy forintjába nem kerül eddig ami a lakhatását illeti.

Van fűtés meg lesz is. Eddig is volt.

szept. 14. 09:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben igaza van, ha forró vízre vágyik, akkor fürdőkád az egyetlen megoldás.

Te meg jobb lesz, ha ismételsz egy kis matekot, mert eddig anyagilag sokkal többet tett a kapcsolatba, mint te. Vagy a rokkantnyugdíjadból hogy sikerült milliókat félretenni? Este nyomtattad a pincében?

El lehet tolni innen a biciklit, aztán másutt hazudozni. Mindenki ismer már titeket.

Amúgy meg úgyis az lesz, amit ő akar, mert te nem élnéd túl azt a szégyent, hogy elhagyjon és lassan 40 évesen ott maradj egyedül. Te életképtelen vagy magadban.

szept. 14. 10:13
 15/17 anonim ***** válasza:

Ja, és jobb ha tudod, hogy ez a kézmeleg víz lesz a radiátorokban is. Majd ha repkednek a mínuszok, akkor biztosan élvezni fogod.

Most igazából csak az a bajod, hogy eddig ment ezerrel a különkassza, semmi köze a lakáshoz meg semmihez, most meg mikor neked kéne a saját lakást karbantartani, hirtelen már bezzeg ő is ott lakik ingyen. Ahham.

Tudod mit? Kérj tőle bérleti díjat! Úgyis már csak lakótársak vagytok.

szept. 14. 10:17
 16/17 anonim ***** válasza:
62%

Eddig te nem akartál közös ingatlant, mert hogy a baratnődnek kevesebb a félretett pénze. Miközben több a jövedelme, hiszen eddig is két állásban dolgozott. Mikor az ő kocsija ment tönkre, amit egyébként te is használsz, hiszen vele utazol, te se tettél bele semmit.

Most milyen jogon várod el, hogy állja a lakás karbantartását? Lehet, hogy mikor beköltöztetek, akkor új volt, de annak már egy évtizede. Örülj neki, hogy eddig nem ment tönkre semmi komoly.

Ott a telek, amit anyádék vettek, de te nem akarsz építkezni. A barátnőd nézegette az eladó ingatlanokat, de neked az se volt jó. Most az a bajod, hogy semmi se tesz a közös lakásért. Miért is tenné? Hiszen a szakítás szélén egyensúlyoztok. Ki az a hülye, aki ilyenkor ebbe belevág?

Ő most nem fog beleadni a javítasba, mert gyűjti a pénzt, hogy le tudjon tőled lépni. Te meg vagy elfogadod, hogy most már visszanyal a fagyi, vagy szakítasz, mert ezen nem lehet javítani. Így is, úgy is a te zsebedből megy ki a javítás ára. Mivel társasház, így még azt se fogja a lakóközösség megkérdezni, hogy akarod-e. Csak kapsz egy számlát a rád eső költségekről.

szept. 14. 11:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Akkor lenne joga beleszólni dolgokba, ha fizetne az ottlakásért. Miért nem kérsz pénzt tőle? El se tudom képzelni, hogy ingyen élősködjön nálam a párom, ha együtt lakunk az én lakásomban. Ha nem tetszik neki, akkor nyilván nem is lesz összeköltözés. Ugyanez fordítva, ha én költözöm hozzá, én fizetek neki az ottlakásért.
szept. 14. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!