Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok,ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok,ha a férjetek ilyen felelőtlen lenne?

Figyelt kérdés
A hétvégén nagyon rosszul volt a férjem,aztán kiderült,hogy nagyon magas a vérnyomása. 30 év körüliek vagyunk és éppen a gyerekünket várom,próbálok egészségesen vásárolni,tudatosan figyelek arra,hogy egészségesen éljünk. Ellenben tudom azt,hogy fogynia kellene a férjemnek és kevesebbet dolgozni a stresszt pedig amennyire csak tudja kizárni az életéből. Az orvos ugyanezt elmondta,hogy egyelőre kap gyógyszert,de ahoz,hogy újra egészséges legyen és elhagyhassa a gyógyszert lekell fogyjon kb 10 kilót,kevesebbet dolgozni,stresszelni. De mondta az orvos,hogy gondolja ez nem nagy erőfeszítés,mivel látta,hogy várandós vagyok. A férjem helyeselt. 3 napig figyelt az étkezésére és,hogy vezesse a vérnyomásnaplóját,aztán elkezdte elengedni a napló vezetését,tegnap délben már összevesztünk,hogy nem mérte meg aztán elmondtam,hogy ezt mennyire felelőtlen dolognak tartom,hogy ennyi erőfeszítést nem tud ebbe belerakni egy olyan ember,akinek most fog születni a kisbabája és hogy ennyire nem fontos a családja. Bocsánatot kért. Este újra ugyanez a cirkusz,mert neki nincs kedve megmérni és ne legyek már hülye. Nagyon megbántott,hogy amíg én tartom vele az egészséges étkezést várandósan és nem eszek előtte olyat,amit ő nem ehet stb ennyire semmibe veszi azt,hogy vigyáznia kellene az egészségére és amikor szóvá teszem még le is hülyéz.
aug. 2. 06:00
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
50%

Azért te is elég idegesítő vagy, és kb leuralod, meg leb@szod ha delutan nem elfelejti vagy nem méri meg meg a vérnyomását, már a babával zsarolod, milyen szar szülő stb. Ennyire azért ne pattogj rajta, mert én a helyében elküldenélek a francba.

Szedi azt a retkes gyógyszert 3 napja mit vársz tőle? Mérje most hirtelemn neked a vérnyomását kötelezően minden nap, mert te azt mondod? Nagyon undorito stilusod van ahogy a gyerekkel zsarolsz mást már így írásban is. Hagyjál már annak a szegény férjednek békén!

aug. 2. 06:11
 2/23 anonim ***** válasza:
71%
Csóró férjed, nem csoda hogy magas a vérnyomása miattad🤣
aug. 2. 06:34
 3/23 anonim ***** válasza:
74%
Melletted nekem is magas volna,ha férfi lennék...
aug. 2. 06:38
 4/23 anonim ***** válasza:
64%
Mindenki ugy hal meg ahogy akar. A beke fontosabb.
aug. 2. 06:39
 5/23 anonim ***** válasza:
76%

Hát az én vérnyomásom is magas lenne, ha így pattognál mellettem. Eddig nem tűnt fel, hogy elhízott? Mikor terhes lettél, még nem láttad? Ne most b@.sztasd, gondolom előtte mind a ketten elengedtétek

magatokat.

Azt pedig, hogy dolgozzon kevesebbett, könnyű mondani. De gondolom kevesebb munka=kevesebb pénz.

A gyerekkel meg ne zsarold, mert a végén egyedül fogod megszülni...

aug. 2. 06:42
 6/23 anonim ***** válasza:
82%
A kérdést olvasva nekem is felment a vérnyomásom
aug. 2. 06:48
 7/23 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem higgadjál le, elég gáz amit csinálsz, és hogy mindíg a gyerekkel dobálózol.

Mi az hogy ő ezt meg azt nem ehet? A diéta meg az életmódváltás nem egyszerű dolog olyannak aki még pár napja kezdte, és nem gyakorlott benne. Mondom ezt úgy, hogy 20 kilót fogytam, és nekem sem első nekiugrásra sikerült. Inenntől terrorba fogod tartani abban is, hogy mit eszik? Merthogy egy embernek akinrk dietaznia kell pont nincs szüksége arra, hogy valaki leüvöltse a fejét, ha megkíván valamit és megeszi.

Nincsenek tiltólistás ételek, az egyensúlyon van a hangsúly.

aug. 2. 06:50
 8/23 anonim ***** válasza:
87%
Asszertivebben állj a kérdéshez és ne zsarolgasd. Este vidd oda neki a vérnyomásmérőt és mérd meg neki te. Mondd el, hogy aggódsz érte és szeretnéd, ha egészséges lenne, mert félsz, hogy szívrohamba hajszolja magát, de ne azért legyen egészséges, hogy te jobban érezd magad, hanem önmagáért. Milyen már, hogy felelőtlennek nevezed, és a gyerekkel zsarolod? Hagyd élni azt a szerencsétlent és segíts neki beleszokni az új életvitelébe.
aug. 2. 07:31
 9/23 anonim ***** válasza:
64%

Értem én a mögöttes szándékot, hogy jót akarsz és figyelsz rá. Részben hasonló van nálunk is barátnőmnél hogy nem foglalkozik az egészségével és úgy kell szólni mindenért hogy csinálja amit az orvos írt. Csak nálunk 3éve megy kisebb időszakok kivételével.

De mivel ez is egy új szokás úgy mond, idő kell bevezetni megszokni

aug. 2. 07:43
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Eleve életmódot kéne váltania. Az eleinte nehéz de aztán rutin lesz. A vérnyomás naplo az csak amolyan plusz ez mellett. Nehéz ebbol kitörni pláne penz nelkul.

Ismerek hasonlokat akik vmi gyógykúrákra is járnak vmi korhazi részre vitamin vagy milyen infúziókra is, wellness féle vmik kórházban, aztán a drága vitaminok gyógyteák értágítók gyógyszerek.

Külön életmod a betegségek körül forogni.

aug. 2. 07:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!