Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit reagálnátok,ha a férjetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok,ha a férjetek ilyen felelőtlen lenne?

Figyelt kérdés
A hétvégén nagyon rosszul volt a férjem,aztán kiderült,hogy nagyon magas a vérnyomása. 30 év körüliek vagyunk és éppen a gyerekünket várom,próbálok egészségesen vásárolni,tudatosan figyelek arra,hogy egészségesen éljünk. Ellenben tudom azt,hogy fogynia kellene a férjemnek és kevesebbet dolgozni a stresszt pedig amennyire csak tudja kizárni az életéből. Az orvos ugyanezt elmondta,hogy egyelőre kap gyógyszert,de ahoz,hogy újra egészséges legyen és elhagyhassa a gyógyszert lekell fogyjon kb 10 kilót,kevesebbet dolgozni,stresszelni. De mondta az orvos,hogy gondolja ez nem nagy erőfeszítés,mivel látta,hogy várandós vagyok. A férjem helyeselt. 3 napig figyelt az étkezésére és,hogy vezesse a vérnyomásnaplóját,aztán elkezdte elengedni a napló vezetését,tegnap délben már összevesztünk,hogy nem mérte meg aztán elmondtam,hogy ezt mennyire felelőtlen dolognak tartom,hogy ennyi erőfeszítést nem tud ebbe belerakni egy olyan ember,akinek most fog születni a kisbabája és hogy ennyire nem fontos a családja. Bocsánatot kért. Este újra ugyanez a cirkusz,mert neki nincs kedve megmérni és ne legyek már hülye. Nagyon megbántott,hogy amíg én tartom vele az egészséges étkezést várandósan és nem eszek előtte olyat,amit ő nem ehet stb ennyire semmibe veszi azt,hogy vigyáznia kellene az egészségére és amikor szóvá teszem még le is hülyéz.
aug. 2. 06:00
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
44%
Miert lennek harpia ? :D abbol szurted le, hogy igenyes vagyok magamra, egeszsegesen taplalkozom, jarok megelozo vizsgalatra ? Ja, biztos a magadfajta egeszsegukre “igenyes” emberek elnek tovabb, veletlenul sem az, aki odafigyel magara…
aug. 2. 16:20
 22/23 anonim ***** válasza:
69%

A házi sárkány feleségek miatt halnak meg a férfiak ilyen korán ebben az országban, már 55-60-65 évesen.

Nagyon igényes lehetsz, ez jó is, csak nehogy azt hidd, hogy ez számít bármit is.

aug. 2. 16:24
 23/23 anonim ***** válasza:
41%

Nagyon is sokat szamit.

A ferfiak pont amiatt halnak korabban, mert kevesbe valoszinu, hogy orvoshoz fordulnak barmilyen fizikai vagy mentalis problemaval, mint a nok.

Ugyhogy nem a “hazisarkanyok” miatt halnak korabban, hanem szimpla igenytelenseg miatt.

aug. 2. 16:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!