Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnál ?
Egy kisebb tarsashazban van a lakásom. Párommal élek itt és teljesen új volt amikor rendeztük be, és az ő igényeit is figyelembe vettem és én álltam.
Azóta is én állok mindent ami lakhatás. Most adódott egy kis gond a melegvízzel a házban. Van, de kézmeleg csak.
Erre ő kiakadt h verjük szét most a fürdőt és legyen kádunk ( pici a fürdő el se férne). Ő nem akar itt lakni ha nincs melegviz. Úgy beszélt mintha kb omladozó putri lenne es mindennel gind lenne állandóan.
Ő többet tenni nem akar hogy legyen sajatunk akkor.
A tónusból úgy veszem ki, hogy nem ez az egyetlen feszkó a kapcsolatban.
Frussztráltnak hangzol, mi van még? Valami más tuti van a háttérben.
Ezt nem értem. Most akkor a sajátod a lakás vagy bérlemény?
Mondjuk végülis mindegy, felejtös ez a pasi. Ha nem akar ott lakni, akkor el lehet menni. Akár még aznap.
Most mi van?
A te lakásod, jelenleg nincs melegvíz, és nem az a kérdés, hogy lesz megcsináltatva, hanem hogy miért nem tetszik a párodnak?
A fürdőkád hogy jön ide? Attól lesz melegvíz?
Vagy te se tudod, hogy mi a bajod, azért lett zavaros a kérdés, vagy egy több órás veszekedés ből ennyi maradt meg az agyadban.
Neked megfelel úgy 2024-ben, hogy nincs melegvíz? Jó lesz benne télen zuhanyozni.
Igen. Itt sok kérdés felmerül. Kié is ez a lakás akkor? Ki itt a férfi és a nő? Attól hogy kád lesz, hogy lesz melegvíz?
Mióta vagytok együtt? Kb hirtelen ennyi. :D
Egy férfi már megoldotta volna. Megszereli, vagy kihív egy szakít, de nem áll neki vitatkozni, hogy a saját lakásában lesz-e melegvíz. Van. Pont.
Lehet, hogy nem a kérdező a nő. De nem férfi...
Bótos gyerek?
Csak mert ebben az esetben ez egy orbitális hazugság, évekig kuncsorgott, hogy vegyetek egy szekrényt a dolgaink.
Miért nincs melegvíz? Az egész tömbben nincs? Vagy csak nálad?
A fürdőkád jó ötlet, ha ez a probléma tartósan fennáll, abba tudsz vizet melegíteni lábasban. Zuhanyoz nem. Gondolom, azért akar most a barátnőd kádat, mert látja, hogy ha rajtad múlik, évekig ez lesz. Közeleg a tél... Apropó, ha az egész tömbben nincs melegvíz, akkor fűtés lesz?
Mit reagálnék? Amit minden felnőtt ember. Kiderítem, hogy hol a probléma, aztán ennek fényében vagy a közös képviselőhöz fordulok, vagy szerelőt keresek. Ha villany bojler adja a melegvízet, akkor először megpróbálom, hogy a vízkőtelenítés segít-e a problémán. Pár évente nem árt elvégezni. Ha nyekk a bojlernek, akkor megnézem a neten, hogy hol a legolcsóbb, mert kénytelen leszek kicseréltetni.
Megbeszélem a párommal, hogy kb meddig áll fenn a probléma, hogy tudjuk addig orvosolni a helyzetet. Hogy oldjuk meg a mosogatást, tisztálkodást.
Mivel az én lakásom, így én fizetem. Illetve ha olyan a probléma, lehet, hogy érvényes rá a biztosítás.
Közben halk imát rebegek, hogy ne központi probléma legyen, mert nálunk sok nyugdíjas mamika lakik, akiknek semmi se drága. Képesek megszavazni, hogy minden ki legyen cserélve, felújítva. Amit persze a közös képviselő komája csinál majd sztárgázsiért. Számomra ez lenne a legrosszabb forgatókönyv.
Mondjuk az én életemben egy hibás vízvezeték vagy bojler nem párkapcsolati probléma. Az a fő kérdés, hogy nálad miért az?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!