Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnál ?

Figyelt kérdés

Egy kisebb tarsashazban van a lakásom. Párommal élek itt és teljesen új volt amikor rendeztük be, és az ő igényeit is figyelembe vettem és én álltam.

Azóta is én állok mindent ami lakhatás. Most adódott egy kis gond a melegvízzel a házban. Van, de kézmeleg csak.

Erre ő kiakadt h verjük szét most a fürdőt és legyen kádunk ( pici a fürdő el se férne). Ő nem akar itt lakni ha nincs melegviz. Úgy beszélt mintha kb omladozó putri lenne es mindennel gind lenne állandóan.

Ő többet tenni nem akar hogy legyen sajatunk akkor.

szept. 13. 20:05
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
96%

A tónusból úgy veszem ki, hogy nem ez az egyetlen feszkó a kapcsolatban.

Frussztráltnak hangzol, mi van még? Valami más tuti van a háttérben.

szept. 13. 20:17
 2/17 anonim ***** válasza:
92%
Sok pasi hiszi azt ha nőnél van hogy apartmanban szallodaban van amihez neki semmi köze egy porszivot se fognak meg, de annál jobban kritizálják es kényesen pampognak csak.
szept. 13. 20:20
 3/17 anonim ***** válasza:
71%
Hivnám az exem haverokat max szerelőket javitani tisztitani a vízbojlert. Őt meg kidobnám.
szept. 13. 20:22
 4/17 anonim ***** válasza:
78%

Ezt nem értem. Most akkor a sajátod a lakás vagy bérlemény?

Mondjuk végülis mindegy, felejtös ez a pasi. Ha nem akar ott lakni, akkor el lehet menni. Akár még aznap.

szept. 13. 20:25
 5/17 anonim ***** válasza:
75%

Most mi van?

A te lakásod, jelenleg nincs melegvíz, és nem az a kérdés, hogy lesz megcsináltatva, hanem hogy miért nem tetszik a párodnak?

A fürdőkád hogy jön ide? Attól lesz melegvíz?

Vagy te se tudod, hogy mi a bajod, azért lett zavaros a kérdés, vagy egy több órás veszekedés ből ennyi maradt meg az agyadban.

Neked megfelel úgy 2024-ben, hogy nincs melegvíz? Jó lesz benne télen zuhanyozni.

szept. 13. 20:31
 6/17 anonim ***** válasza:

Igen. Itt sok kérdés felmerül. Kié is ez a lakás akkor? Ki itt a férfi és a nő? Attól hogy kád lesz, hogy lesz melegvíz?

Mióta vagytok együtt? Kb hirtelen ennyi. :D

szept. 13. 21:26
 7/17 anonim ***** válasza:
Semmit különöset. Megmondanám, hogy nem lesz kád.
szept. 13. 21:30
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
2. Szerintem a kérdező a férfi.
szept. 13. 21:31
 9/17 anonim ***** válasza:
37%

Egy férfi már megoldotta volna. Megszereli, vagy kihív egy szakít, de nem áll neki vitatkozni, hogy a saját lakásában lesz-e melegvíz. Van. Pont.

Lehet, hogy nem a kérdező a nő. De nem férfi...

szept. 13. 21:54
 10/17 anonim ***** válasza:
50%

Bótos gyerek?

Csak mert ebben az esetben ez egy orbitális hazugság, évekig kuncsorgott, hogy vegyetek egy szekrényt a dolgaink.

Miért nincs melegvíz? Az egész tömbben nincs? Vagy csak nálad?

A fürdőkád jó ötlet, ha ez a probléma tartósan fennáll, abba tudsz vizet melegíteni lábasban. Zuhanyoz nem. Gondolom, azért akar most a barátnőd kádat, mert látja, hogy ha rajtad múlik, évekig ez lesz. Közeleg a tél... Apropó, ha az egész tömbben nincs melegvíz, akkor fűtés lesz?

Mit reagálnék? Amit minden felnőtt ember. Kiderítem, hogy hol a probléma, aztán ennek fényében vagy a közös képviselőhöz fordulok, vagy szerelőt keresek. Ha villany bojler adja a melegvízet, akkor először megpróbálom, hogy a vízkőtelenítés segít-e a problémán. Pár évente nem árt elvégezni. Ha nyekk a bojlernek, akkor megnézem a neten, hogy hol a legolcsóbb, mert kénytelen leszek kicseréltetni.

Megbeszélem a párommal, hogy kb meddig áll fenn a probléma, hogy tudjuk addig orvosolni a helyzetet. Hogy oldjuk meg a mosogatást, tisztálkodást.

Mivel az én lakásom, így én fizetem. Illetve ha olyan a probléma, lehet, hogy érvényes rá a biztosítás.

Közben halk imát rebegek, hogy ne központi probléma legyen, mert nálunk sok nyugdíjas mamika lakik, akiknek semmi se drága. Képesek megszavazni, hogy minden ki legyen cserélve, felújítva. Amit persze a közös képviselő komája csinál majd sztárgázsiért. Számomra ez lenne a legrosszabb forgatókönyv.

Mondjuk az én életemben egy hibás vízvezeték vagy bojler nem párkapcsolati probléma. Az a fő kérdés, hogy nálad miért az?

szept. 14. 05:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!