Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-es férfiak, hogy reagálnátok egy 19-20 éves nő közeledésére?
Magam sem tudom, mit kéne kezdenem a helyzettel. Munkahelyi ismerettség (tehát nem a pénz miatt, feltételezem), egy egyetemista gyakornok. Órák hosszasan szoktunk beszélgetni, intelligens, és arról ne beszéljünk mennyire szép, de előre gondolkodó típus vagyok. Ráadásul 20 évessel utoljára 20 évesen volt dolgom. :D Mégis sokat gondolok rá. Komoly kapcsolat hívő vagyok, de megbabonáz.. Nem tudom így mennyi tudna ebből kialakulni, mi igen és mi nem, de vonzódunk egymáshoz, tök egyértelmű. Mit tennétek? Ti milyen irányba vinnétek ezt?
46/szingli férfi
Sok sikert kívánok!
Meg kell próbálni.
Feltételezem,ha csak szex lenne a cél, akkor màr cselekedtél volna minden habozás nélkül.
Talán kicsit belehabarodtàl a lànyba. Miután te is érzed, hogy a vonzalom egyértelműen jelen van köztetek,így szerintem nem gàz randira hívni és jobban megismerni.
Azért azt elàrulom, hogy fiatal lány is megàllhat a saját làbàn,ha ez esetleg valakinek új információ...😀
Vonzalom és szerelem nem pozíció alapján alakul ki,ez még a màsik dolog.Tehàt én is tetszhetek jól szituált embernek nem pusztán amiatt,mert fel akar karolni vagy viszont, miután rendelkezelem egzisztenciális alapokkal, szóval érdek kizàrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!