Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egész idáig nem volt egy fiú sem aki közeledett volna felém. Nem volt még pasim soha. Most meg hirtelen özönlenek utánam. Miért van ez? Van itt olyan aki hasonló cipőben jár mint én? 20 éves lány vagyok.
Figyelt kérdés
2015. jan. 21. 12:35
2/12 anonim válasza:
Noiesebb lettel es jobban vevok rad a fiuk :)
Orulj neki, van valasztek ;)
3/12 Mokyu! válasza:
Nem de ha küldesz képet lehet egyel többen fognak özönleni feléd ;)
4/12 anonim válasza:
Én régebben csúnya lány voltam, nagyon vékony és magas vagyok, sokat csúfoltak is miatta. Később híztam, befestettem a hajam olyan színre, ami illik az arcomhoz, kevés természetes smink, egy-két ruci, ami jól illik az alakomhoz már több volt a jelentkező.
Illetve az arc is változik, az enyém pár év alatt sokat nőiesedett (szóval nem kislányos), mindig idősebbnek látnak pár évvel, aminek örülök.
Lehet Te is tettél valamit, amiért népszerűbb lettél örülj neki.
20l
5/12 A kérdező kommentje:
Hát ami azt illeti csak a viselkedésemen változtattam.Mindig szürke kis egér voltam.Csöndben voltam.Most már sokat mosolygok,nevetek,beszélek.
2015. jan. 21. 12:44
7/12 anonim válasza:
Nekem se volt még senkim se :(
17/F
8/12 anonim válasza:
#7 en is igy vagyok ne aggodj.. 17f
9/12 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak. Mi a kérdés??
10/12 anonim válasza:
Idáig valószínűleg egy csodálatos bimbó voltál akit nem vettek észre! Most egy elbűvölő virágszál lehetsz, aki mellett nem lehet elmenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!