Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 40-es férfiak, hogy reagálnáto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es férfiak, hogy reagálnátok egy 19-20 éves nő közeledésére?

Figyelt kérdés

Magam sem tudom, mit kéne kezdenem a helyzettel. Munkahelyi ismerettség (tehát nem a pénz miatt, feltételezem), egy egyetemista gyakornok. Órák hosszasan szoktunk beszélgetni, intelligens, és arról ne beszéljünk mennyire szép, de előre gondolkodó típus vagyok. Ráadásul 20 évessel utoljára 20 évesen volt dolgom. :D Mégis sokat gondolok rá. Komoly kapcsolat hívő vagyok, de megbabonáz.. Nem tudom így mennyi tudna ebből kialakulni, mi igen és mi nem, de vonzódunk egymáshoz, tök egyértelmű. Mit tennétek? Ti milyen irányba vinnétek ezt?

46/szingli férfi

aug. 30. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Milyen egyértelmű jelei vannak a kölcsönös vonzalomnak?

A hosszas beszélgetés szerintem nem minden.

Vigyázz, nehogy félreérts valamit, és te legyél a zaklató...

aug. 30. 23:27
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Tovàbbra sem adom ki magam nőnek (miután az vagyok) és azt is elàrulom,ha te még nem làttàl nagy korkülönbséggel kapcsolatot a férfi javàra, akkor valószínűleg barlangban élsz...🤣🤣🤣
aug. 31. 08:22
 13/13 anonim ***** válasza:
63%

Helyedben belevágnék.

Mit veszthetsz?

aug. 31. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!