Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai nőnek olyan pasi kell aki a fenekèt is k.nyalja?
Velem kedvesen bánt a párom, amikor még csak barátkoztunk. Felajánlotta, hogy sok mindenben segít (újrakezdés, nehéz időszak után.)
Ha az "fenék kinyalás"-nak számít, igen - meg kellett kérnem, hogy mosson rám fehérneműt is (kéztörés után vagyok, műteni kellett.)
Eleinte nagyon tiltakozott, kifejezetten elutasító volt. Sikerült egyelőre leszelídítenem. Biztosítottam arról, hogy hasonló helyzetben számíthat rám én is mosni fogom az alsóneműit.
Anyagilag csak nagyon minimális mértékben segít (inkább párszáz forintok, néha egy-két ezer forint, de nem jellemző.)
Na jó, ez nem a teljes történet. De maradjon csak ennyi.
Van olyan férfi aki a fenekem is kinyalja, hercegnőként bánik velem, figyelmes velem stb.. nem egy ilyen volt már.
Egy jó okot mondj, miért ne akarjam ezt? Ki nem akarja ezt? Ezeket dobjam és legyek olyannal aki leszar? Nagy üzlet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!