Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nőnek olyan pasi kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőnek olyan pasi kell aki a fenekèt is k.nyalja?

Figyelt kérdés
szept. 9. 00:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Velem kedvesen bánt a párom, amikor még csak barátkoztunk. Felajánlotta, hogy sok mindenben segít (újrakezdés, nehéz időszak után.)

Ha az "fenék kinyalás"-nak számít, igen - meg kellett kérnem, hogy mosson rám fehérneműt is (kéztörés után vagyok, műteni kellett.)

Eleinte nagyon tiltakozott, kifejezetten elutasító volt. Sikerült egyelőre leszelídítenem. Biztosítottam arról, hogy hasonló helyzetben számíthat rám én is mosni fogom az alsóneműit.

Anyagilag csak nagyon minimális mértékben segít (inkább párszáz forintok, néha egy-két ezer forint, de nem jellemző.)

Na jó, ez nem a teljes történet. De maradjon csak ennyi.

szept. 9. 07:51
 12/13 anonim ***** válasza:
60%

Van olyan férfi aki a fenekem is kinyalja, hercegnőként bánik velem, figyelmes velem stb.. nem egy ilyen volt már.

Egy jó okot mondj, miért ne akarjam ezt? Ki nem akarja ezt? Ezeket dobjam és legyek olyannal aki leszar? Nagy üzlet..

szept. 9. 12:01
 13/13 anonim ***** válasza:
80%
Kérdés, kinek mi a fenekét kinyalás szint. Én nem gondolom, hogy a "mai2 nők többségének az kellene, de ezt az alapján gondolom így, ahogy én értelmezem a fenékkinyalást. Mert a figyelmességet, kedves gesztusokat, azt, hogy egyenrangú félként kezeljen, nem pedig másodrendű lényként, amiért p...iu van a lábaim között, azt elvárom. Nem jönnék össze olyan férfivel, aki nem hajlandó segíteni vmiben, ha épp ráér (nemrég pl. kizártam magam a lépcsőház udvarára, ahol lakom, az ajtó nem nyílt kulccsal sem... felhívtam, hogy át tud-e jönni a másik oldalról a kapukóddal, mert belül lehetett nyitni... gondolkodás nélkül mondta, hogy azonnal elindul. De pl. én is jártam már utána dolognak ismerősnél a kedvéért, ez oda-vissza megy), vagy aki nem hajlandó nekem betétet venni, ha beteg vagyok, mert "juj, az cikis". De azt pl. nem várom el, hogy fuvarozzák a popómat kocsival, nem tartatom magam ki / eltartom magam és a közös programok felét is fizetem.
szept. 9. 12:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!