Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A mai nőnek olyan pasi kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A mai nőnek olyan pasi kell aki a fenekèt is k.nyalja?

Figyelt kérdés
szept. 9. 00:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
37%
Ki számít "mai" nőnek?
szept. 9. 00:32
 2/13 anonim ***** válasza:
31%
Igen,nyalja ki a seggét,de közben szó nélkül tűrje,hogy a nő azt csinál amit akar, nem számít mit beszéltek meg.
szept. 9. 01:28
 3/13 anonim ***** válasza:
57%
Arra hogy a "s.ggét is kinyalja" van egy szó, mégpedig a "házias",én meg nem hiszem hogy a nőknek lenne fontos hogy a párjuk házias legyen.
szept. 9. 03:29
 4/13 anonim ***** válasza:
31%

Exbarátnőm úgy fogalmazott, hogy a mostani pasija a "tenyerén hordozza". Ez ugye annak a szinonimája, amiről te kérdezel.

Igen, neki ez kell.

Én meg ezt nem tettem meg, ezért rótta fel nekem.

szept. 9. 05:59
 5/13 anonim ***** válasza:
23%
De rühellem ezt a szót hogy a tenyerén hordozza 🤣 Inkább nevezzük nevén a dolgokat. Sugardaddy, papucs, pénztárca kinek hogy tetszik.
szept. 9. 06:28
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Párom volt párjai is ilyenek voltak, kihasználták, aztán eldobták. Parasztok.
szept. 9. 06:55
 7/13 anonim ***** válasza:
54%
Szó szerinti értelemben igen.
szept. 9. 07:05
 8/13 anonim ***** válasza:
63%
#5: Csak azért, mert nem tudsz semmit sem nyújtani egy nőnek és hiányzik belőled a természetes ösztön, hogy biztonságot nyújts annak, akit szeretsz (ha tudsz egyáltalán egészségesen kötődni), még nem lesz automatikusan papucs az, akiben ez megvan.
szept. 9. 07:22
 9/13 anonim ***** válasza:
59%
De ez miért baj???? Igen, én az a tipusu nő vagyok, aki szereti, ha a parja a tenyeren hordozza, kenyezteti. Én azt szeretem, ha hercegnőkent bánnak velem! De nyugi, rengeteg nő van, aki a bunko, nemtörődöm pasikra bukik!
szept. 9. 07:29
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
Mert olyan kéne aki hasznalgat kihasznál lelép? Abban mi a jó?
szept. 9. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!