Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben befolyásol titeket párválasztás során a másik fél étkezési szokása?
A kérdés vonatkozik mindenre, amit el tudtok képzelni. Mondjuk hátrány-e ha vegán? Hátrány-e ha szereti az ananászos pizzát? Ha a müzlit rakja a tejbe? Ha csak bizonyos húst eszik? Ha nem szereti a zöldséget? Stb...Stb...
Hogyan viszonyultok ehhez a témához? Mi az, ami számotokra kizáró ok lenne?
Néhány nagyon extrém, gusztustalan, és vállalhatatlan szokáson kívül egyáltalán nem zavar. De természetesen ezt oda-vissza elvárom. Felőlem lehet vega, vegán, vagy éppenséggel szélsőségesen húsimádó, szeretheti nyugodtan az ananászos pizzát (most komolyan, azért ahhoz is kell egyfajta defekt, hogy valakinél ez kizáró ok legyen), ameddig elfogadjuk egymás szokásait, addig semmi probléma nincs ezzel.
Exem például gyűlölte a zöldségeket. Én meg bár nem vagyok vega, de alapvetően előnyben részesítem a zöldségeket és gyümölcsöket. Semmi nézeteltérést nem okozott ez. Mostani barátnőm ugyan alapjaiban hasonlóan étkezik, mint én, de sok olyan dolog van, amit én szeretek, ő meg nem, vagy épp pont fordítva. Semmi problémát nem okoz köztünk.
A gond akkor van, amikor valaki lenézi a másikat emiatt, vagy netán még el is kezd "téríteni". Na, ez viszont már az a kategória, ami nálam kizáró ok.
#4 "Azért jobb, ha nem kell mindenkinek külön főzni."
Persze.
De mondjuk rám (F 40) nem is kell, hogy a párom főzzön, sőt, hülyén is érezném magam, hogy miattam legyen plusz munkája. Megoldom én magamnak az étkezést, amikor épp olyasmit csinál, amit én nem szeretek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!