Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben befolyásol titeket párválasztás során a másik fél étkezési szokása?
A kérdés vonatkozik mindenre, amit el tudtok képzelni. Mondjuk hátrány-e ha vegán? Hátrány-e ha szereti az ananászos pizzát? Ha a müzlit rakja a tejbe? Ha csak bizonyos húst eszik? Ha nem szereti a zöldséget? Stb...Stb...
Hogyan viszonyultok ehhez a témához? Mi az, ami számotokra kizáró ok lenne?
Én szívesen elkészítek neki mindent, tanulok új recepteket ha szükséges. Tőle elvárom, hogy ne szóljon bele én mit eszek, abban az esetben ha vegetáriánus mert én szeretem a húst. Néha igyon velem alkoholt is, vagy ha ő nem iszik akkor nekem ne szóljon be.
Étteremben mindenki azt rendel magának amit éppen megkíván.
Nem vagyok akadékoskodó. Azt eszik meg úgy ahogy akar.
Ez is egy érdekes oldala ennek a dolognak. Viszont itt az lenne az érdekes, hogy egy testépítő választana-e olyan párt magának, akinek vele szemben teljesen ellentétesek az étkezési szokásai? Tegyük fel, hogy ennek ellenére egészséges a testalkata.
Korrekt választ! Köszi! :) Ment a zűűűűd! :D
Újabb korrekt válasz, köszi, ment zűd! :D
Nem lenne kizáró ok, ha valami speciális étrendet követ, mindegy, hogy vegán, allergiás vagy gyúrós kajákat eszik, de ne próbálja rámerőltetni és intézze magának. Ez nyilván nem jelenti, hogy én sose főznék neki, de azt nem vállalnám be, hogy mindig kétfélét készítsek. Párom nagybátyja kitalálta pár éve, hogy ő onnantól paleo étrendet követ, mert valahol azt olvasta, hogy az milyen egészséges (a paleo leegyszerűsítve: se cukor, se liszt, se tejtermék), ott a felesége eleinte kétfélét főzött, aztán idővel inkább ő is megette a mentes dolgokat, hogy ne neki kelljen annyit szívni vele. Na ilyet én nem akarnék. De ha valaki intézi magának a speciális kajáit, akkor azt eszik, amit akar.
Egy kivétel van, ami viszont mindenképp zavarna, az a kimondottan egészségtelen táplálkozás. Természetesen mértékkel belefér minden, de ha valaki csak gyorsételeken, kólán, energiaitalon élne és nem is akarna változtatni, nem lenne nyitott másra, akkor az nekem nem férne bele. Akkor se, ha nem kövér. Ezt nem tudnám elfogadni.
Ha nagyon egeszsegtelenul eszik az nem viselnem el.
A tobbire? Max foz maganak. Vagy kivalogatja amit foztem vagy forditva.
Volt egy kinai pasim. Imadott fozni tole spec sokat tanultam. Mindig 4-6fele etel volt de mindbol keves. Az etelek valtozatosak mindenfele volt benne. Teszta leves hus zoldseg gyumolcs. Igazi kinai/keleti etelek nem azok a gyorbufes vackok.
Meg nezni is jo volt ahogy 30 perc alatt levarazaolta a csomo etelt.
Engem nem zavar, de külön ennénk.
Nagyon sokat fogytam (40+ kg), és nekem mindig más lesz a viszonyom a kajával, mint egy normális embernek. Mindig oda kell figyelnem, mindig kerülök bizonyos kajákat. Ez a gyakorlatban nem hangzik olyan bonyolultan, mint leírva. Pl. nem veszek kenyeret, vagy dobozos fagyi helyett pálcikásat veszek.
De az nem zavar, a másik mit eszik, felőlem rántott tücsköt is ropogtathat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!