Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyiben befolyásol titeket párválasztás során a másik fél étkezési szokása?
A kérdés vonatkozik mindenre, amit el tudtok képzelni. Mondjuk hátrány-e ha vegán? Hátrány-e ha szereti az ananászos pizzát? Ha a müzlit rakja a tejbe? Ha csak bizonyos húst eszik? Ha nem szereti a zöldséget? Stb...Stb...
Hogyan viszonyultok ehhez a témához? Mi az, ami számotokra kizáró ok lenne?
Azért jobb, ha nem kell mindenkinek külön főzni. A müzli és ananász az olyan ezred rangú dolog, hogy nem hiszem el, hogy komolyan gondoltad.
AZért valami extrém étkezési szokású társat annyira nem szeretnék, és olyant sem, aki erőszakkal kampányol a saját kajái mellett. Olyan vegánt sem, aki kiszalad a világból, ha sül a csirke a konyhában.
Csak biót ehet, csak 600 Ft-os szója- mandulatej jöhet szóba, meg a mosódió.
Vagy túlárazott prémium cuccokat vesz, vagy a másik véglet hogy chipssel, meg kólaval tömi magát, kínai gyors leves, xarokat eszik..
Igazából csak próbáltam felhozni olyan példákat, amik sokszor megosztóak. Inkább szemléltetésként hoztam fel őket, de mint ahogy a kérdésben is írtam, itt tényleg minden létező étkezési szokásra vonatkozik a kérdés. A példák amiket írtam, csak szemléltetésre szolgálnak. Illetve nyilván maradjunk normális keretek között.... Gondolom mindenki egyetért abban, hogy kannibállal nem jönne össze.... :D
Igen, sajnos tisztában vagyok vele, de úgy érzem szükséges legalább jeleznem és felhívni a figyelmet rá, hogy itt nem egymás torkának ugró, vitatkozó, pontozással támadó embereket szeretnék látni...
Ez szerintem egy eléggé egyszerű téma, de úgy gondolom, hogy vannak olyan emberek akik nem így gondolják. Engem pedig pontosan az érdekelne, hogy itt az oldalon melyik tábor van többségben?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!