Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyiben befolyásol titeket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Indián Srác kérdése:

Mennyiben befolyásol titeket párválasztás során a másik fél étkezési szokása?

Figyelt kérdés

A kérdés vonatkozik mindenre, amit el tudtok képzelni. Mondjuk hátrány-e ha vegán? Hátrány-e ha szereti az ananászos pizzát? Ha a müzlit rakja a tejbe? Ha csak bizonyos húst eszik? Ha nem szereti a zöldséget? Stb...Stb...

Hogyan viszonyultok ehhez a témához? Mi az, ami számotokra kizáró ok lenne?

aug. 31. 15:26
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
80%
Semennyire, abszolút hidegen hagynak ezek.
aug. 31. 15:29
 2/23 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Itt megjegyezném még így utólag, hogy itt nincs jó vagy rossz válasz, mindenki zöldet fog kapni! Csak a véleményetek érdekelne, szóval kérlek titeket, ne pontozzatok le senkit, akivel nem egyezik a véleményetek, mert minden válasz hasznos!
aug. 31. 15:31
 3/23 anonim ***** válasza:
64%
Én vegánnal, vegetáriánussal biztos nem lennék együtt.
aug. 31. 15:39
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

Azért jobb, ha nem kell mindenkinek külön főzni. A müzli és ananász az olyan ezred rangú dolog, hogy nem hiszem el, hogy komolyan gondoltad.

AZért valami extrém étkezési szokású társat annyira nem szeretnék, és olyant sem, aki erőszakkal kampányol a saját kajái mellett. Olyan vegánt sem, aki kiszalad a világból, ha sül a csirke a konyhában.

aug. 31. 15:45
 5/23 anonim ***** válasza:
37%

Csak biót ehet, csak 600 Ft-os szója- mandulatej jöhet szóba, meg a mosódió.

Vagy túlárazott prémium cuccokat vesz, vagy a másik véglet hogy chipssel, meg kólaval tömi magát, kínai gyors leves, xarokat eszik..

aug. 31. 15:47
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként vegetariánus vagyok. A nőket szokta zavarni, ha ők húsevők.
aug. 31. 15:49
 7/23 A kérdező kommentje:

Igazából csak próbáltam felhozni olyan példákat, amik sokszor megosztóak. Inkább szemléltetésként hoztam fel őket, de mint ahogy a kérdésben is írtam, itt tényleg minden létező étkezési szokásra vonatkozik a kérdés. A példák amiket írtam, csak szemléltetésre szolgálnak. Illetve nyilván maradjunk normális keretek között.... Gondolom mindenki egyetért abban, hogy kannibállal nem jönne össze.... :D

aug. 31. 15:52
 8/23 A kérdező kommentje:
Nem győzöm hangsúlyozni - még ha nem is érek vele semmit - , hogy itt nincs rossz válasz! A lepontozónak üzenem, hogy itt továbbra is vélemények érdekelnének! Minden válasz, minden vélemény hasznos! Ne pontozz le senkit azért, mert nem egyezik vele a véleményed! Nem véletlen nem írtam le én se az enyémet a témával kapcsolatban.
aug. 31. 15:54
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
#8 Nem értik meg.A sok ostoba, egoista majom like/dislike gombként használja a hasznos/nem hasznos gombokat.
aug. 31. 15:56
 10/23 A kérdező kommentje:

Igen, sajnos tisztában vagyok vele, de úgy érzem szükséges legalább jeleznem és felhívni a figyelmet rá, hogy itt nem egymás torkának ugró, vitatkozó, pontozással támadó embereket szeretnék látni...

Ez szerintem egy eléggé egyszerű téma, de úgy gondolom, hogy vannak olyan emberek akik nem így gondolják. Engem pedig pontosan az érdekelne, hogy itt az oldalon melyik tábor van többségben?

aug. 31. 15:59
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!