Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már az is baj, ha lapos-kockás a hasam?
Nagyon sokan amiatt kárognak, hogy kövérek és nagy a hasuk, nem jó az alakjuk, könnyen híznak és a nőknek a fitt alakok tetszenek.
Nekem lapos, enyhén kockás, izmos az egész altestem. Szerintem a szélesebb vállat, mellizmot csak a keskeny, vékony derék emeli ki. Erre meg a nők szerint ez gusztustalan és nem cuki aranyos, nem lehet hozzábújni...
Ha nincs rajtad sapka az a baj, ha van rajtad akkor meg az.
Szerintem nem vagy elég jóképű.
Mivel mindenki azt mondta a környezetemben, hogy undorító és egy férfi legyen nagy darab és egy férfi 100 kg-nál kezdődik, így nekem a nők en bloc.
A másik kedvencem ez a meg tud védeni... Ki ellen kellene megvédeni a nőket? Ha valakit el akar valaki intézni, akkor az lehet egy 2 méteres 150 kilós izomkolosszus, akkor is meg fogja oldani.
Az biztos egyébként. Nem csak szerinted, hanem úgy is van. Nem is azért edzek, hogy levegyem a lábukról őket, hanem a sport a hobbim. Csupán feltűnt ez a nagy ellentét a két testalkatról.
"egy férfi legyen nagy darab és egy férfi 100 kg-nál kezdődik"
ez kb a 90-es években volt divat, néhány hájfétisisztánál. Ma a trendi, vékony, helyes tinifiúk kellenek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!