Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Már az is baj, ha lapos-kockás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már az is baj, ha lapos-kockás a hasam?

Figyelt kérdés

Nagyon sokan amiatt kárognak, hogy kövérek és nagy a hasuk, nem jó az alakjuk, könnyen híznak és a nőknek a fitt alakok tetszenek.

Nekem lapos, enyhén kockás, izmos az egész altestem. Szerintem a szélesebb vállat, mellizmot csak a keskeny, vékony derék emeli ki. Erre meg a nők szerint ez gusztustalan és nem cuki aranyos, nem lehet hozzábújni...

ma 13:17
 1/10 anonim ***** válasza:
17%
Lassan igen, a nők most a gizda, 190 centis, 60 kilós tinifiúkra vannak rákattanva.
ma 13:29
 2/10 A kérdező kommentje:
Épp az ellenkezőjét mondom, de mindegy...
ma 13:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Az nem opció, hogy nem a nők... hanem Piri így, Gizi úgy, Marika meg amúgy gondolja?
ma 13:51
 4/10 anonim ***** válasza:

Ha nincs rajtad sapka az a baj, ha van rajtad akkor meg az.

Szerintem nem vagy elég jóképű.

ma 13:55
 5/10 A kérdező kommentje:

Mivel mindenki azt mondta a környezetemben, hogy undorító és egy férfi legyen nagy darab és egy férfi 100 kg-nál kezdődik, így nekem a nők en bloc.

A másik kedvencem ez a meg tud védeni... Ki ellen kellene megvédeni a nőket? Ha valakit el akar valaki intézni, akkor az lehet egy 2 méteres 150 kilós izomkolosszus, akkor is meg fogja oldani.

ma 13:57
 6/10 A kérdező kommentje:

Az biztos egyébként. Nem csak szerinted, hanem úgy is van. Nem is azért edzek, hogy levegyem a lábukról őket, hanem a sport a hobbim. Csupán feltűnt ez a nagy ellentét a két testalkatról.

ma 13:59
 7/10 anonim ***** válasza:
Ha egy no edz es kockac a hasa,akkor orul,h a baratjae is kockas. Hogyne lehetne hozzabujni olyanhoz.akinek jo teste van?
ma 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:
Igen ez a megtudjon védeni duma nekem is kedvencem. Megvédeni mégis kitől vagy mitől? Azért az esetek többségében nem szoktak az utcán megtámadni senkit. Meg egy nő ha este az utcán épp megy haza nem biztos ott van mellette a barátja ilyen esetben hogyan védi meg?
ma 14:51
 9/10 A kérdező kommentje:
Na ja... Amúgy meg egy nagy darab ember sok esetben lomha. A testalkat nem véd meg senkit, de még az sem, ha történetesen küzdősportol az illető. Két balhés típusú ember ellen nem sok esélye van senkinek.
ma 15:07
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

"egy férfi legyen nagy darab és egy férfi 100 kg-nál kezdődik"

ez kb a 90-es években volt divat, néhány hájfétisisztánál. Ma a trendi, vékony, helyes tinifiúk kellenek a nőknek.

ma 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!