Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapósak a gyerekes nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapósak a gyerekes nők?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet az, hogy egy fiatal, jó családból származó férfi végül egy kétgyermekes anyát vesz el? Ráadásul olyan nőt, aki nem különösebben feltűnő szépség, inkább egy átlagos megjelenésű emberről beszélünk. Az utolsó gyerekét 3 éve szülte és tegnap egy új pasival házasodott.

Ez nem is egyedi eset, hiszen manapság gyakran előfordul, hogy elvált, gyermekes nők gyorsan új párra találnak, néha még gyorsabban is, mint gyermektelen társaik. Vajon miért van ez? Miért nem zavarja a férfiakat, hogy a választottjuknak már van gyermeke? Mi lehet ennek az oka?

Nem szeretném, ha félreértenétek, nem azt gondolom, hogy elvált, gyermeket nevelő nőknek ne lenne helyük a párkapcsolatokban. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mi motiválhatja azokat a férfiakat, akik ilyen helyzetben lévő nőkkel állnak össze. Vannak esetleg olyan nők, akiknek van gyerekük, de később mégis egy gyermektelen férfival találtak boldogságot? Vagy olyan férfiak, akik végül gyerekes nő mellett döntöttek? Mi volt az indokuk?

Én magam gyermektelen nő vagyok, de szeretnék családot. Mások szerint nagyon értelmes vagyok, tanulok, dolgozom, nőiesen öltözködöm és viselkedem, odaadó vagyok a kapcsolataimban. Bár a férfiak, akikkel eddig jártam, hajlandóak lettek volna eljegyezni, sajnos mindegyik kapcsolat katasztrófába torkollott. Az egyik partneremről kiderült, hogy folyamatosan megcsalt, a másik, bár idősebb volt nálam, nagyon gyerekesen viselkedett minden helyzetben és rengeteg traumát cipelt amit rám vetített ki, a harmadik pedig azt tervezte, hogy még 15 évig csak élvezi az életet család nélkül.

Nem értem, más gyerek mellett szinte azonnal talál férjet magának?

aug. 28. 10:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
77%
Bocs, te milyen környezetben mozogsz? A celebek életéhez azért ne hasonlítgasd már az átlagember életét! Özvegy, egyedülálló anyaként én is csak azt tapasztalom, max szexre volnék kapós, sokan remélik, bárkivel ágybabújok, mert jaj de jó, ha végre valaki jól... A társkeresők is tele vannak gyerekes nőkkel, szóval butaság a megállapításod.
aug. 28. 13:52
 22/22 anonim ***** válasza:
77%
Ugyanezt tapasztaltam. Miután kiderült, hogy gyerekem van, nem randizni hívtak, ismerkedni, hanem "felugornék valamikor" vagy"felugorhatnál valamelyik este". Mintha a gyerek megléte azzal lenne egyenlő, hogy prosti vagyok és nálam lehet rögtön próbálkozni, tisztelet a kívételnek.
aug. 28. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!