Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kapósak a gyerekes nők?
Hogyan lehet az, hogy egy fiatal, jó családból származó férfi végül egy kétgyermekes anyát vesz el? Ráadásul olyan nőt, aki nem különösebben feltűnő szépség, inkább egy átlagos megjelenésű emberről beszélünk. Az utolsó gyerekét 3 éve szülte és tegnap egy új pasival házasodott.
Ez nem is egyedi eset, hiszen manapság gyakran előfordul, hogy elvált, gyermekes nők gyorsan új párra találnak, néha még gyorsabban is, mint gyermektelen társaik. Vajon miért van ez? Miért nem zavarja a férfiakat, hogy a választottjuknak már van gyermeke? Mi lehet ennek az oka?
Nem szeretném, ha félreértenétek, nem azt gondolom, hogy elvált, gyermeket nevelő nőknek ne lenne helyük a párkapcsolatokban. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mi motiválhatja azokat a férfiakat, akik ilyen helyzetben lévő nőkkel állnak össze. Vannak esetleg olyan nők, akiknek van gyerekük, de később mégis egy gyermektelen férfival találtak boldogságot? Vagy olyan férfiak, akik végül gyerekes nő mellett döntöttek? Mi volt az indokuk?
Én magam gyermektelen nő vagyok, de szeretnék családot. Mások szerint nagyon értelmes vagyok, tanulok, dolgozom, nőiesen öltözködöm és viselkedem, odaadó vagyok a kapcsolataimban. Bár a férfiak, akikkel eddig jártam, hajlandóak lettek volna eljegyezni, sajnos mindegyik kapcsolat katasztrófába torkollott. Az egyik partneremről kiderült, hogy folyamatosan megcsalt, a másik, bár idősebb volt nálam, nagyon gyerekesen viselkedett minden helyzetben és rengeteg traumát cipelt amit rám vetített ki, a harmadik pedig azt tervezte, hogy még 15 évig csak élvezi az életet család nélkül.
Nem értem, más gyerek mellett szinte azonnal talál férjet magának?
Gyerekes nő vagyok és baromira nem vagyok kapós. Így már a kérdés általánosítása is bukik.
Sőt a környezetemben gyermektelen szingli nő nincs is, csak gyermekes elváltak. Úgyhogy rossz féefiakat fogtál csak ki.
4. Látom nagyon rám akarod tukmálni a gyerekes nőket 😂
Mikor mehetek pelenkát venni?
Például a sztár- és celebvilágban Magyarországon szinte minden gyerekes nőnek azonnal akad új párja. Hasonló helyzetet látok a tágabb ismeretségi körömben is. Több távoli ismerősünk szintén gyerekes nővel jött össze, ami különösen most döbbentett meg, amikor egy kedves ismerősöm fia, akik ráadásul igen tehetős családból származik, feleségül vett egy kétgyermekes anyát.
Ha mások ezt nem így látják, akkor valószínűleg az én környezetem különleges és ritka eset, de számomra mindez nagyon meglepő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!