Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az emberek sokkal inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az emberek sokkal inkább furcsállják azt, ha valakinek nincs párkapcsolata, mint ha nincs gyereke?

Figyelt kérdés
A rokonságban legalábbis ezt figyeltem meg, a gyereket is persze nagyon fontosnak tartják, de úgy mondják, hogy ha jól vannak egymással, akkor végülis elfogadható, hogy nem lesz. A szinglikbe viszont mindig beleállnak, most nemrég voltunk egy idősebb rokonnál és ő magyarázta, hogy négy esküvőt vár a következő években és fel is sorolta, hogy szerinte kik vannak soron. És nem ő az egyetlen, sokszor osztják egymás közt ezt a testvéreivel, hogy "xy-nak vajon miért nincs párja, kellene valakit keresni neki". Más közegekben, pl munkahely, barátok is azért néha előfordul egyfajta kéretlen tanácsadás, hogy "de hát azért mégiscsak az a NORMÁLIS, hogy legyen párja az embernek".

aug. 19. 07:39
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%

Abszolút, ha van stabil párkapcsolat, de nincs gyerek, akkor ott mindig fennállhat annak a lehetősége, hogy a pár akarja, csak nem jött még össze nekik a baba. Na de a szingli... Azokat tűzzel-vassal támadni kell, még visszataszítóbb nekik, ha az egyedülálló férfi vagy nő ne adj Isten jól is érzi magát egyedül, és nem keres aktívan párkapcsolatot! Ennél vérlázítóbb nincs is. Én úgy vettem észre, hogy csak azokat szokta idegesíteni az egyedülálló ember párkapcsolati státusza, akinek rossz a házassága/párkapcsolata, mert a boldog egyedülálló bebizonyítja neki, hogy nem lett volna kötelező egy életet eltölteni egy pocsék házasságban, de ő megtette. Erre emlékeztetik őket az önmagukkal jól lévő szinglik.

Nekem még nem szólt be kielégítő, boldog házasságban/párkapcsolatban élő ember, amikor szingli voltam. Amikor pedig lett párom, velem együtt örültek.

aug. 19. 08:02
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért foglalkozol aljas emberekkel, akiknek nincs más dolguk, minthogy másokkal foglalkozzanak?
aug. 19. 08:02
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

A rokonaid ilyen pletykafészkek, ugy nézik a társadalmat mint egy szappanoperát ki kivel jön össze kik mikor b.sznak csinálnak gyereket megházasodnak e mikor válnak. Mint vmi vénasszonyok vagy varjak.

Ezt leszámitva en is tapasztalom amugy szingliként hogy bnők lesajnálnak mert nincs párom, kollegák is kevesebbnek tartanak én az örök magányos nő akinek semmi hátszele tekintélye sincs egy kóbor p.na csak, sok pasi azt hiszi hogy azért kéne vele szexelnem vagy járnom mert hát ugysincs senkim, véletlen sem azért mert tetszene vagy megérdemli vagy bármiért is érdemes lenne vele lennem/járnom, nem, hanem azt várják hogy arra épitsek mert ugy sincs aki d.gna. ilyen alapon várják hogy majd engem megkapnak. Szánalmak.

Aztán társkeren ezek a bezzeg neki van párja csak szexet keres bibibí fazonok, akik lenéznek csak mert nincs barátom es társat keresek.

Olyan mintha a társadalom valami iq nulla hulladék lenne.

Senkinek eszébe nem jutna hogy azért nincs párom mert jelenleg senki nincs aki tetszene vagy vele akarnék lenni!

A társadalom szerint szegény szánalom nem kell senkinek, szegényke egyedül kell magát fenntartania, vagy biztos régóta nem d.gott már, biztos kivan, biztos örül egy f.sznak ha kegyeskedek lehajolni hozzá.

aug. 19. 08:08
 4/13 anonim ***** válasza:
66%
Amikor nekem lesz párom akár évek múlva is, az ismerős nők vèrszemet kapnak, rá akarnak menni bizonygatják maguknak hogy ők jobbak le tudnák csapni a kezemről, mások lekv-znak. Senki nem örül annak ha "elkel" egy szingli. Nekem ez a tapasztalat.
aug. 19. 08:10
 5/13 anonim ***** válasza:
51%
Meg munkahelyen is pl ha egy pasival vagy pasikkal többet beszélgetek a csopvez(nő) szeme máe vérben forog, lassan már meg akar tiltani nekem mindenféle szünetet is ebédelni se vagyok kiengedve.
aug. 19. 08:14
 6/13 A kérdező kommentje:
Én ebben érzek egy generációs különbséget is. Az idősebb rokonokat tényleg csak az érdekli, hogy valaki házasodjon meg, ne éljen egyedül, az, hogy boldog vagy jól érzi-e magát abszolút mellékes. Amúgy lehet valamilyen szinten jóindulatúak is, de örökké ezt mondják, "jaj szegény xy-t úgy sajnálom, hogy nincs barátnője". Pedig igazából lehet annak rosszabb, akit csak szidnak otthon és nincs nyugalma. Ja meg amit látok, hogy az öregasszonyok osztják ezt, hogy ki merre, az öregemberek kevésbé.
aug. 19. 08:16
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez a lesajnálás nem csak öregeknél megy.
aug. 19. 08:18
 8/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha őszinték lennének az emberek akkor max a rokonok furcsálják mások igazából pont lesz@rják. Csak nyilván nem akarnak sokan bunkók lenni.

A rokonok sokszor nem a külsődön gondolkodnak, vagy azon mi a munkád, hol laksz, vannak e barátaid van e hol ismerkedned...csak jajj hogy hogy nincs senkid....

aug. 19. 08:49
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Más generáció, más felfogás. Az ő generációjuknak az volt a legfőbb feladata, hogy férjet találjon magának meg gyereket szüljön. Szerinte ez a normális és ez nem is fog megváltozni. Ezek az emberek nem haladnak a kor felfogàsával, hogy igenis nem mindenki akar házas lenni vagy gyereket szülni, vagy éppen a karrierjére figyelni, mert az ő korukban ilyen nem volt. Nem fogod tudni beadni nekik, és a legtöbb pár átesik ezeken amikor egy idősebb generáció is családtag. Nem akarnak ezzel rosszat amúgy, nem kell erre megsértődni. Hagyni kell hadd mondják. Mindenkinek saját élete van és úgy teszi boldoggá ahogy tudja.
aug. 19. 08:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos igen.

Manapság szinglinek lenni szinte szégyen.

De ez csak azért van, mert akiknek van párjuk, és csodálatos boldogságban élnek, azok nem tudják, hogy mennyire nehez ma egy ferfinek nőt találni.

Azt képzelik, hogy ez csak akarat kérdése.

Sajnos nem mert nàlam pl akaratban nem lenne hiàny, de sajnos az nem elég.

aug. 20. 17:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!