Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az emberek sokkal inkább furcsállják azt, ha valakinek nincs párkapcsolata, mint ha nincs gyereke?
Abszolút, ha van stabil párkapcsolat, de nincs gyerek, akkor ott mindig fennállhat annak a lehetősége, hogy a pár akarja, csak nem jött még össze nekik a baba. Na de a szingli... Azokat tűzzel-vassal támadni kell, még visszataszítóbb nekik, ha az egyedülálló férfi vagy nő ne adj Isten jól is érzi magát egyedül, és nem keres aktívan párkapcsolatot! Ennél vérlázítóbb nincs is. Én úgy vettem észre, hogy csak azokat szokta idegesíteni az egyedülálló ember párkapcsolati státusza, akinek rossz a házassága/párkapcsolata, mert a boldog egyedülálló bebizonyítja neki, hogy nem lett volna kötelező egy életet eltölteni egy pocsék házasságban, de ő megtette. Erre emlékeztetik őket az önmagukkal jól lévő szinglik.
Nekem még nem szólt be kielégítő, boldog házasságban/párkapcsolatban élő ember, amikor szingli voltam. Amikor pedig lett párom, velem együtt örültek.
A rokonaid ilyen pletykafészkek, ugy nézik a társadalmat mint egy szappanoperát ki kivel jön össze kik mikor b.sznak csinálnak gyereket megházasodnak e mikor válnak. Mint vmi vénasszonyok vagy varjak.
Ezt leszámitva en is tapasztalom amugy szingliként hogy bnők lesajnálnak mert nincs párom, kollegák is kevesebbnek tartanak én az örök magányos nő akinek semmi hátszele tekintélye sincs egy kóbor p.na csak, sok pasi azt hiszi hogy azért kéne vele szexelnem vagy járnom mert hát ugysincs senkim, véletlen sem azért mert tetszene vagy megérdemli vagy bármiért is érdemes lenne vele lennem/járnom, nem, hanem azt várják hogy arra épitsek mert ugy sincs aki d.gna. ilyen alapon várják hogy majd engem megkapnak. Szánalmak.
Aztán társkeren ezek a bezzeg neki van párja csak szexet keres bibibí fazonok, akik lenéznek csak mert nincs barátom es társat keresek.
Olyan mintha a társadalom valami iq nulla hulladék lenne.
Senkinek eszébe nem jutna hogy azért nincs párom mert jelenleg senki nincs aki tetszene vagy vele akarnék lenni!
A társadalom szerint szegény szánalom nem kell senkinek, szegényke egyedül kell magát fenntartania, vagy biztos régóta nem d.gott már, biztos kivan, biztos örül egy f.sznak ha kegyeskedek lehajolni hozzá.
Ha őszinték lennének az emberek akkor max a rokonok furcsálják mások igazából pont lesz@rják. Csak nyilván nem akarnak sokan bunkók lenni.
A rokonok sokszor nem a külsődön gondolkodnak, vagy azon mi a munkád, hol laksz, vannak e barátaid van e hol ismerkedned...csak jajj hogy hogy nincs senkid....
Sajnos igen.
Manapság szinglinek lenni szinte szégyen.
De ez csak azért van, mert akiknek van párjuk, és csodálatos boldogságban élnek, azok nem tudják, hogy mennyire nehez ma egy ferfinek nőt találni.
Azt képzelik, hogy ez csak akarat kérdése.
Sajnos nem mert nàlam pl akaratban nem lenne hiàny, de sajnos az nem elég.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!