Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Srácok! Ti hogy állnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ti hogy állnátok hozzá ahhoz a dologhoz, hogy ugyan nem volt sikeres az első találkozó, nő részéről nem volt meg a szikra, de továbbra is szeretne beszélgetni veled?

Figyelt kérdés

Magam részéről nagyon nem szeretem ezt fajta férfi-nő barátságot, mert előbb utóbb úgyis lekoptatják az embert. Néha elég durván.

Most is volt egy ilyen, akit kb 1 hónapja ismertem meg, és mikor megbeszéltük a dolgot, ugyan benne voltam, hogy rendben beszélgessünk,de akkor is mondtam neki, hogy ez nem fog sokáig tartani, mert mindig lekoptatják az embert ha jön a nagy ő. Persze ő nem olyan, pedig dehogynem. Igazam is lett, mert múlt hétvégén is beszéltünk telefonon, és kereste valaki. Mondja mindjárt visszahív, persze nem hívott vissza, még csak bocsánatot sem kért.

Vagy tegnap is rámírt, de én nem kérek a 10-15 perces, félmondatos válaszokból, így rövid idő után, írtam neki, hogy hagylak beszélgetni és elköszöntem. Szerintem meg is sértődött, mert ő nem köszönt vissza.

Ti hogy vagytok ezzel a dologgal? Még mindig jobb ha van kivel beszélget az ember, még ha hanyagol is, vagy bármikor lekoptat, mintha nincs senki?

ma 17:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Inkább egyedül mint valaki kihasználjon amikor kedve támad hozzá és aztán dobjon.
ma 17:52
 2/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem, itt te sértődtél meg, őt csak szimplán nem foglalkoztatja ezt annyira.

Sok csaj azért mond ilyet, mert képtelen egyenesen elutasító lenni, meg jó, hogy néha foglalkozik vele valaki, akár csak pár beszélgetés erejéig is.

Ha te nem erre vágysz, akkor ne menj bele. Elég egyértelmű... Nem kell passzív agresszívoskodni, hogy "hagylak beszélgetni" stb...

ma 17:54
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
Nem srác vagyok, de szerintem is az első randin ki kellene derülnie, hogy megvan-e a szimpátia, a szikra.
ma 17:56
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
De hát te mentél bele ebbe az egészbe. Te vagy a hibás.
ma 17:58
 5/12 A kérdező kommentje:

#2 Félreértetted! Én lényegében én mondtam ki hogy hagyjuk, mert láttam, hogy kicsit csalódott, és már nem olyan lelkes. Mondjuk nem is vártam mást, mert nemrég lett vége a kapcsolatának, és az ilyen nők nehezen nyitnak egy új pasi felé. De ő mondta, hogy szeretne továbbra is beszélgetni.

Lehet megsértődtem, de ő írt rám, de úgy semmi értelme beszélgetni, ha közben még kitudja kivel beszélget. Akkor ne keressen, én amúgy se nagyon szoktam.

ma 18:00
 6/12 anonim ***** válasza:
0%

Barátságban ne várj már napi több órás telefonbeszelgetéseket cseteket masoktól.

Nincsenek barátaid? hogy azt se tudod ez nem igy működik ha van barátod hogy ki is sajátithatod akkor..

Nem vagy vmi szocializált.

ma 18:03
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

"Vagy tegnap is rámírt, de én nem kérek a 10-15 perces, félmondatos válaszokból, így rövid idő után, írtam neki, hogy hagylak beszélgetni és elköszöntem. Szerintem meg is sértődött, mert ő nem köszönt vissza."

Ez egy gyönyörű kiszállási pont neked, kérdező. Ha még ennyire jellemtelen és hülye hogy neki áll feljebb, akkor valahol örülhetsz hogy megúsztad a kapcsolatot. Ott érzelmi terrorizált volna idővel, ismerem a fajtáját.

Egyébként az ilyen kapcsolatot lepasszolós dolog hogy "legyünk csak barátok" az sokszor a nő fejében úgy él, hogy ő majd elővesz téged ha szüksége van rád, de ha neked kellene valamiben segítség, akkor csak a hamis ígéreteket kapod, aztán amikor tenni kéne, hát nem lesz ott, eltűnik. Rosszabb esetben még téged fog áldozathibáztatni is a bajodon túl, ha számonkéred a mulasztását, vagy korábbi ígérettel szembesíted.

Ez nem rendes barátság, nem arra használják, csak terelés és kétszínűség. Ilyenbe jobb ha senki nem megy bele, ha vonzalomból lesz barátságba terelve, és a beleterelő fél így viselkedik a másikkal.

ma 18:04
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Jó lettél volna egófényezésre és más férfiakkal meg szexel, ismerkedik. Tiltsd le ha eddig nem tetted meg.

ma 18:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Már most sem lennék vele semmilyen kontaktban.
ma 18:12
 10/12 anonim ***** válasza:
54%
5) nem értettem félre, nem hagytad, beszélgettél még vele... ne beszélgess emberekkel, ha te mást akarsz, nem kell várni napokat, heteket...
ma 19:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!