Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki már utólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki már utólag megbánta hogy nem akart gyereket és már késő?

Figyelt kérdés
aug. 17. 17:12
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
84%

Én azt bántam meg hogy nem fiatalabban szültem de ez miatt mindig lepontoznak. Több ill sok nehézség adódik a korombol. Tobbek közt pl ha munkahelyet akarok váltani jobbra, kevésbé vesznek fel "öregen", nem lehet ugy pattogni, vagy nem bírnám már a külföldi szakmunkát ezért arrol ne is álmodjak hogy majd gyerekkel kiköltözöm, vagy pl nem tudok megtanulni egy 2.nyelvet sem nullárol amit a gyerek tanul hogy segithetném benne, mert kimerít a gyerekmunka kombo hullaként rogyok ágyba, nem vagyok már friss, életerős, már attol is félek hogy ha odakerül, azt a sok felvételi követelmenyeket ponthatárokat kisérettségi nagyérettségi közös érettségi, pluszpontok, kell e nem kell e felvételi, mentességek, meg egy rakat olyat ami kinaiul hangzik bsc msc, plusz képzések, érteni se fogom ezáltal segíteni sem továbbtanulásban sem, és nehéz leülni vele suli után tanulni mert "öregen" munka után már semmi energiám örülök, ha csak megfőzök, generációs szakadékot érzek úgy, hogy nekem diplomám is van nyelvvizsgám is kentem vágtam a továbbtanulási lehetőségeket, szorgalmas és kitartó voltam, soha nem adtam fel UV-k után ha meg is húztak küzdöttem a újabb esélyért, voltak perpektíváim, suli munka után még edzeni is volt erőm, meg pirkadatig tanulni is, 70 órát huztomban írva alvás nélkul a diplomamunkát is vagy szakvizsgákat, és bébiszitter is voltam még táncoltam is a kicsikkel a konyhában is főzés közben, egyik a karomon másik velem szemben, ma meg örülök ha gyors összedobok valamit es van vacsora, aztán már ugrálni nevetni kacagni se tudok a strandon, csak gyere ide igyál vizet, ne dobáljátok egymást az iszappal, olyan mélyre nem mehetsz be és ez a strand, totál kiégés.

Stb

aug. 17. 17:29
 2/24 anonim ***** válasza:
65%
*Szóval kb 20 on 30 évesen együtt sikítok még a gyerekekkel a pl hullámvasuton, később meg: na arra nem ülünk fel, kikerüljük, ott a kiskacsás játék megyunk arra.
aug. 17. 17:31
 3/24 anonim ***** válasza:
61%
26 évesen szültem, most 32 leszek és másodikat már nem vállalnék be a korom miatt. El nem tudom képzelni hogyan tud 40+-osan babaprojektbe fogni.
aug. 17. 18:02
 4/24 anonim ***** válasza:
66%
+valaki.
aug. 17. 18:02
 5/24 anonim ***** válasza:
0%

Aki 30+ vállal is annak 40esen még tízévese lesz aki kb polipirányba is rohangál de képletesen az életben is de még gyerek is később meg ő aztán a nagy és hatalmas es megy fejjel a falnak is saját jogon.

Kell a szülői energia is hogy mentálisan is toppon legyen vki fizikailag is és még meglegyen benne az a gyerek is aki ő volt.

aug. 17. 18:18
 6/24 anonim ***** válasza:
0%
Aki pl 30 évesen szül annak 47 évesen még csak érettsigizik a gyereke és végig kéne vinni a fősulit/egyetemet is vagy minimum annyit hogy ember legyen belőle, és magyarázz majd ' 50 évesen egy tininek bármit is mikor szinte meg se érted a gyereket.
aug. 17. 18:31
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

30 33 37 évesen szültem. Két dolgot bánok:

Vagy a 20as éveimben kellett volna és akkor a 40es éveimre szabad leszek és még fiatal.

Vagy Jó hogy xxx szültem, de akkor a 20on éves koromat nem a munkával, spórolással, lakasvetellell, stb kellett volna töltenem. Mert így 50+ leszek mikor újra felszabadulók, de bizt8s nem fogok már nekiállni az el caminonak. Ami pedig bakancslistas álmom..

aug. 17. 19:39
 8/24 anonim ***** válasza:
58%

Emberek, miért írjátok le, hogy hány évesen szültetek és mi ennek a hátránya, mikor nem ez a kérdés?

Tök irreleváns, amit írtok, mert a kérdezö nem erre volt kíváncsi.

aug. 17. 20:15
 9/24 anonim ***** válasza:
63%

Az a kérdés hogy utólag megbánták e hogy nem szültek korábban.

Erre válaszoltak hogy igen jobb lett volna talán hamarabb szulni es nem később. De nem vártak addig hogy soha ne is legyen.

aug. 17. 20:33
 10/24 anonim ***** válasza:
46%

A lepontozo szerint nem kell energia a gyerekhez. Lehetsz félholt tata is meg mentálisan nem épelméjű is.

Komoly a gyk.

aug. 17. 20:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!