Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van itt olyan, aki már utólag...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, aki már utólag megbánta hogy nem akart gyereket és már késő?

Figyelt kérdés
aug. 17. 17:12
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

17#

Én is ilyen voltam/ vagyok 😀

Sose kérdeztem, van e házi, kész van e... a szülőikre ritkán jártam, és van egy baráti pár, akik mindig cikiztek, hogy ilyen "tojok rá" stílusom van. Eddig az élet mégis engem igazolt - a lányom pedig 21évesen hálás azért, mert sosem volt "kötelező" tanulni és nem volt teljesítménykényszer. Az ő döntése volt, tanul e -de igy, hogy nem volt elvárás, sokkal érdeklődöbb maradt. A legjobb UK egyetemekre vették fel (végül nem oda ment de válogathatott) A fiam is szinte kítűnő... külföldre készül egyetemre. A baráti kontrollmániás pár gyerekei meg elkallódtak...Nem tudom min múlik, őszintén. Lehet, csak szerencse? Nálam büntetés sose volt, meg fenyegetés (én abban nőttem fel, semmi haszna nem lett).

Gratulálok neked 17#!

aug. 18. 19:20
 22/24 A kérdező kommentje:

19#

A fittségnek ehhez nem sok köze van

A gyereknevelés idegileg húz le ;-)

aug. 18. 19:21
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
19: 31 évesen én is azt hittem, hogy a bab is hús. Várd ki a 40-et, majd rájössz.
aug. 19. 06:24
 24/24 anonim ***** válasza:
Egy barátnőm várt, először a párjával össze akartak költözni, teltek az évek. Mikor sikerült, akkor meg új munka kéne jobb fizetéssel, akkor ezzel ment az idő. Aztán a saját ház, mert biztosabb lenne. Meglett a ház is 4 év alatt. Aztán elkezdtek próbálkozni és kiderült, hogy orvosi kezelés kell. Elkezdte a kúrát, annak a végén lehet próbálkozni. A végére sem ért, de már kiderült, hogy nagyobb a baj, mint hitték. Egy cisztába majdnem belehalt, és most ott áll 38 évesen szakítás után, mert a felépülése közben szétmentek. Most van egy háza betervezett baba szobával és hacsak nem történik csoda, már nem is lesz gyereke.
ma 08:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!