Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan, aki már utólag megbánta hogy nem akart gyereket és már késő?
17#
Én is ilyen voltam/ vagyok 😀
Sose kérdeztem, van e házi, kész van e... a szülőikre ritkán jártam, és van egy baráti pár, akik mindig cikiztek, hogy ilyen "tojok rá" stílusom van. Eddig az élet mégis engem igazolt - a lányom pedig 21évesen hálás azért, mert sosem volt "kötelező" tanulni és nem volt teljesítménykényszer. Az ő döntése volt, tanul e -de igy, hogy nem volt elvárás, sokkal érdeklődöbb maradt. A legjobb UK egyetemekre vették fel (végül nem oda ment de válogathatott) A fiam is szinte kítűnő... külföldre készül egyetemre. A baráti kontrollmániás pár gyerekei meg elkallódtak...Nem tudom min múlik, őszintén. Lehet, csak szerencse? Nálam büntetés sose volt, meg fenyegetés (én abban nőttem fel, semmi haszna nem lett).
Gratulálok neked 17#!
19#
A fittségnek ehhez nem sok köze van
A gyereknevelés idegileg húz le ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!