Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kapósak a gyerekes nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kapósak a gyerekes nők?

Figyelt kérdés

Hogyan lehet az, hogy egy fiatal, jó családból származó férfi végül egy kétgyermekes anyát vesz el? Ráadásul olyan nőt, aki nem különösebben feltűnő szépség, inkább egy átlagos megjelenésű emberről beszélünk. Az utolsó gyerekét 3 éve szülte és tegnap egy új pasival házasodott.

Ez nem is egyedi eset, hiszen manapság gyakran előfordul, hogy elvált, gyermekes nők gyorsan új párra találnak, néha még gyorsabban is, mint gyermektelen társaik. Vajon miért van ez? Miért nem zavarja a férfiakat, hogy a választottjuknak már van gyermeke? Mi lehet ennek az oka?

Nem szeretném, ha félreértenétek, nem azt gondolom, hogy elvált, gyermeket nevelő nőknek ne lenne helyük a párkapcsolatokban. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, mi motiválhatja azokat a férfiakat, akik ilyen helyzetben lévő nőkkel állnak össze. Vannak esetleg olyan nők, akiknek van gyerekük, de később mégis egy gyermektelen férfival találtak boldogságot? Vagy olyan férfiak, akik végül gyerekes nő mellett döntöttek? Mi volt az indokuk?

Én magam gyermektelen nő vagyok, de szeretnék családot. Mások szerint nagyon értelmes vagyok, tanulok, dolgozom, nőiesen öltözködöm és viselkedem, odaadó vagyok a kapcsolataimban. Bár a férfiak, akikkel eddig jártam, hajlandóak lettek volna eljegyezni, sajnos mindegyik kapcsolat katasztrófába torkollott. Az egyik partneremről kiderült, hogy folyamatosan megcsalt, a másik, bár idősebb volt nálam, nagyon gyerekesen viselkedett minden helyzetben és rengeteg traumát cipelt amit rám vetített ki, a harmadik pedig azt tervezte, hogy még 15 évig csak élvezi az életet család nélkül.

Nem értem, más gyerek mellett szinte azonnal talál férjet magának?

aug. 28. 10:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
65%
Szerintem 30-40 feletti ismerkedésnél már nem akkora nagy hátrány, ha gyereke van az illetőnek.
aug. 28. 11:56
 12/22 anonim ***** válasza:
82%

A sztár- és celebvilág nem a lakótelepi kétgyerekes anyuka.

Én átlagemberként marhára nem ezt látom.

aug. 28. 11:57
 13/22 anonim ***** válasza:
67%
Őszinte leszek: szerintem nem kapósak. Csak van aki beéri velük, mert nincs más a láthatáron vagy fél az egyedülléttől.
aug. 28. 12:06
 14/22 anonim ***** válasza:
30%
Garantáltan felveheti a max csokot, még gyereket se kell csinálnia hozzá? 😅
aug. 28. 12:35
 15/22 anonim ***** válasza:
85%

Én nem voltam kapós elváltan gyerekkel .

Sokan akartak megd.gni, de 6 hónapos volt a leghosszabb kapcsolatom.

-Kiderült hogy mellettem ugyanúgy van másik barátnője,

-megcsalt, lelépett egy másik nővel

- nem akar elköteleződni

- elvált pasi: kiderült hogy mégis házas .

Volt 1 dolog ami közös volt ezekben a pasikban.

Sietni akartak a dgással, nem hívtak meg egy kávéra sem, nem kaptam apró meglepetéseket, nem mentünk étterembe, moziba stb sehova ahol költeni lehetett volna.

A mai eszemmel már az első mondat után felismerném hogy csak ki akar használni valaki.

Végül 35 évesen lett férjem.

Ő udvarolt, büszke volt rám, és minél hamarabb házasságot akart és gyereket.

Nem akarta hogy másé legyek.

aug. 28. 13:20
 16/22 anonim ***** válasza:
76%
Van egy ilyen kolléganőm, kétgyerekes (két külön pasastól), diplomás. Egyszer egy nagyobb társaságban valahogy feljött a szó a családalapításról és hasonlókról, és volt a mondatai közt egy olyan gondolat, hogy "két gyerekkel már én se ugrálhatok". Nekem ebből az jött le, hogy ő önmagát nem érzi kapósnak, nem érzi, hogy válogathatna, ezért aztán akiben egy pici hajlandóságot is lát, annál bepróbálkozik. Így aztán világossá vált, hogy miért "lettünk meg egymásnak" mi is olyan könnyen. Aztán persze kiderült, hogy előttem is, mellettem is, meg azóta is fűvel-fával, szóval közkézen forog. Gondolom, ez így is lesz, ameddig lesz jelentkező. A lányai viszont nem látnak túl jó példát az anyjuktól.
aug. 28. 13:28
 17/22 anonim ***** válasza:
53%

Ez is egy hozzáállás, hogy addig összeáll fűvel-fával, aki jelentkezik, míg komoly jelentkező nem akad.

De ki is szabad várni a megfelelőt és főleg a gyerekeket nem kell ebbe a válogatási procedúrába bevonni.

aug. 28. 13:30
 18/22 anonim ***** válasza:
68%
Egyetértek, de ehhez kéne némi igényesség vagy erkölcs vagy nem tudom mi. Az meg ennek a nőnek nem sok van. :)
aug. 28. 13:34
 19/22 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, de nekem is furcsa.
aug. 28. 13:40
 20/22 anonim ***** válasza:
0%

Alap esetben ez egy hülyeség.

És úgy látom mintha ezzel csak győzködni szeretnéd a népet...

aug. 28. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!