Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes lépés valakit tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes lépés valakit tiltani vagy törölni azért, mert sérelmet érzel?

Figyelt kérdés

Röviden: Látványosan leépítette a fél a beszélgetést, rákérdeztél többször is, h mi a baj mert szeretnéd megbeszélni, de mindig a “minden rendben”, majd egyik napról a másikra már abszolút nem keres.

Felkavar, hogy a neten jelen van, de nem akarsz gyerekesnek sem tűnni a szó nélküli törléssel vagy tiltással. Esetleg intelligens módon, “te vagy az okosabb” alapon leírni neki, h milyen lépésre szántad el magad, de megadod előtte az esélyt, h ha van bármi mondandója, azt most közölje.

Ki, mit tesz ilyenkor?

aug. 7. 12:08
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha gyerekes ha nem teljesen lényegtelen. Úgy csinálj ahogyan neked jó és ne őt nézd, hogy vajon mit gondolna rólad. Ha amúgy magyarázattal sem szolgál (amihez joga van egyébként) akkor nem hiszem, hogy érdekli a tiltás, törlés szó nélkül. Lehet még örülne is neki.
aug. 7. 12:17
 2/34 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván azért csinálja mert le se szar
aug. 7. 12:28
 3/34 anonim ***** válasza:
86%
Szerintem egyaltalan nem az. En mindeg szakitas utan ezt csinaltam, amikor otthagytak, a franc se kivancsi a masik boldogsagara, mikozben darabokban vagyok. Szerintem ebben semmi gyerekes nincs, egyszeruen a sajat erdekedet es lelki jolletedet tartod szem elott. 🤷🏼‍♀️
aug. 7. 12:29
 4/34 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem gyerekes. Senkit sem lehet kényszeríteni, ha nem keres akkor nem keres, ez van. Elhiszem, hogy tud fájni stb. de a tiltás gyerekes mert igenis sérelmet érezni belőle. Szerintem nem kell tiltani de nem is kell foglalkozni vele. Többé ne irj neki, rá se nézz a profilra, ha jelentkezne ignoráld. Ha letiltod megbántást mutatsz, minek? Minek lássa, hogy te szenvedsz miatta? Inkább érezze, hogy le se sz@rod, nem ő volt a világ közepe. Legalábbis én így csinálnám.
aug. 7. 12:37
 5/34 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam. Másodszorra mikor ezt éreztem. Akkor szépen leírtam, hogy már feleslegesnek érzem ezt az egészet és minden jót kívántam és ő is nekem. Szóval ezzel ki is derült, hogy csak nem ő akart lenni, aki lezárja. Hogy miért azt nem tudom. Én azóta mindenkihez úgy állok, ha ezt érzem, akkor nem írok neki többet és ennyi.
aug. 7. 12:40
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha ő építette le a beszélgetést és "egyik napról a másikra már abszolút nem keres" - feltételezem, hogy már huzamosabb ideje, - akkor én nem próbálnék meg kommunikálni vele, mielőtt törlöm vagy tiltom.

Egészen biztos nem írnék olyasmit, hogy "megadom előtte az esélyt, hogy ha van bármi mondandója, azt most közölje".

Őszintén szólva kétségbeesett és szánalmas próbálkozásnak érezném a magam részéről azok után, hogy a viselkedésével teljesen egyértelművé tette, hogy nem vagyok fontos a számára.

Törődöm mások érzéseivel, de egyoldalú érzések esetén egy ilyen elhamvadt kommunikációt semmi módon nem próbálnék élesztgetni, és nem magyarázkodnék a döntésem okáról egy olyan embernek, aki egyértelművé tette, hogy nem számítanak neki az érzéseim.

aug. 7. 12:49
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Attól nem lesz gyerekes senki, ha letilt valakit. Biztos oka volt rá, nem kicsi. Azt is jelentheti hogy elbasztad, és meg se próbálod helyrehozni. Minden okkal történik, akármit jelenthet. Például az is lehet hogy annyira fáj neki hogy visszautasítottad vagy megbántottad valamivel, nem akar magyarázkodni hanem inkább letilt mert ez a legjobb módja a felejtésnek. Sokszor jobb hallgatni, mint magyarázkodni feleslegesen.
aug. 7. 12:51
 8/34 anonim ***** válasza:
100%
7es, aki leépít, nem keres az nagyon jól tudja, hogy ezt tette. Nem kell neki megmutatni, hogy elb@szta és meg sem próbálja rendbe tenni mert pontosan tudja, hogy nem teszi. Pont ahogy a 6os írta, szánalmas és kétségbeesett dolog, hisz csak nem gondolja bárki, hogy ha ilyet írsz neki akkor hirtelen észbe kap és rájön, mennyire hiányzik az illető és milyen hibát követett el? Ugye nem? Akkor minek alázkodni előtte? És persze, szíved joga, hogy letiltod de ezzel is csak azt mutatod, hogy oda voltál érte és megbántott a dolog.. Hagyni kell őt a fenébe és kész nem pedig teperni érte, mert ez azt sugallja. Ráadásul egy ismerkedésnél senki nem köteleződik el, mit akarsz neki felróni? Hogy annyira nem fogtad őt meg, nem lett beléd szerelmes mint te belé? Mire a felháborodás?
aug. 7. 13:14
 9/34 A kérdező kommentje:
Az a baj, h itt már nagyon erős érzelmi kötődéseket mutatott irányomban. Szóval nem csak sima beszélgetések voltak. Hogy mindennap velem szeretne lenni, mennyire boldog lenne ha mindennap mellettem ébredhetne. Persze, ezek csak szavak, de bedőltem.
aug. 7. 13:30
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Miert lenne az. Én ha nem is tiltok vkit akkor megsért újra meg újra. Semmi értelme ilyenekkel kapcsolat. Toxic csak.
aug. 7. 13:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!