Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes lépés valakit tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes lépés valakit tiltani vagy törölni azért, mert sérelmet érzel?

Figyelt kérdés

Röviden: Látványosan leépítette a fél a beszélgetést, rákérdeztél többször is, h mi a baj mert szeretnéd megbeszélni, de mindig a “minden rendben”, majd egyik napról a másikra már abszolút nem keres.

Felkavar, hogy a neten jelen van, de nem akarsz gyerekesnek sem tűnni a szó nélküli törléssel vagy tiltással. Esetleg intelligens módon, “te vagy az okosabb” alapon leírni neki, h milyen lépésre szántad el magad, de megadod előtte az esélyt, h ha van bármi mondandója, azt most közölje.

Ki, mit tesz ilyenkor?

aug. 7. 12:08
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem nevetséges tiltani valakit aki amúgy sem keres. Olyan savanyú a szőlő szint. Pláne szánalmas még előtte megfenyegetni hogy te bizony törölni fogod őt. Hol érdekli szerinted ha amúgy is ő offolt téged? Ettől nem kerülsz erőfölénybe, csak még lejjebb. Szimplán ne írj neki te sem.
aug. 7. 20:52
 32/34 anonim ***** válasza:
De miert ? Nem azert tiltja, hogy a masik orra ala dorgolje, hanem hogy ne lassa a masikat semmilyen formaban, ne jusson eszebe…
aug. 7. 21:25
 33/34 anonim ***** válasza:
Mivel tiltja így biztosra vehető, hogy eszébe jut, jutott, pont rá gondolt, rajta gondolkodott, gondolkodik..
aug. 7. 23:15
 34/34 anonim ***** válasza:
Akkor, amikor letiltja, igen. En mindig igy leptem tul egy szakitason. Eloszor is ezt kellett volna tennem, egy evig bankodtam a srac miatt. Ott, ahol szakitas utan egybol megtettem ezt a lepest magam miatt, ott sokka kevesebb ido kellett ahhoz, hogy meggyaszoljam a kapcsolatot.
aug. 8. 06:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!