Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ha tetszik egy ismerős nő (de nem akartok tőle semmi komolyat), akkor minden alkalmat megragadtok, hogy valami kontaktus legyen vele? Vagy csak ha úgy jön ki épp a lépés, akkor örültök, de nem keresitek külön?
Nézd, én úgy vagyok ezzel, ha egy ismerős nő bejön, de nem akarok konkrétan semmit ( bármilyen okból), akkor a normális, emberi illendőséget tartom szem előtt, de külön nem keresem ...
Miért marcandoljam magam, hogy rajta lógok, de nem akarok/ nem lehet köztünk semmi.
Ugyanígy vagyok akkor, ha én akarok tőle valamit, de ő nem. A friend zónában nem akarom végezni, akkor egyből megtartom a távolságot és hát az önbecsülésemet is.
Köszönöm a válaszokat. Tudom, hogy nem mind bunkó, sőt tudom, hogy általában kedvesek, normálisak.
A szóban forgó férfinak és nekem is van párunk, így egyértelműen nem lesz köztünk semmi. De érdekelne, hogy egyáltalán bejövök-e neki. Ha találkozunk, akkor néha dumálunk, viccelődünk, érdeklődik a dolgaim felől, kedves. Ha a barátjával van az utcán és nem vesz észre, mert pl háttal áll, a barátja szól neki, hogy épp arra megyek és akkor odafordul. Máskor meg olyan semmilyen. Köszön és ennyi. Nem tudok kiigazodni rajta.
Annyi szent,hogy akit tényleg érdekelsz,az bizony megy utánad,minden követ megmozgat,csak hogy közelebb kerülhessen hozzád.
A fenti illető semmi extrát nem csinált,ami alapján azt lehetne mondani,megbolondul érted.Azt észre vennéd,hidd el!
Egyébként meg nem mindenki ösztönlény,nyilván komolyabban veszi a kapcsolatát annál,mint sem kockára tegye a helyes fénymásolós Katika miatt.Lehetsz te szép,okos,kedves,aranyos,ha otthon várják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!