Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy baromi jóképű pasinak nincs elég önbizalma ahhoz, hogy mindenféle megerősítés nélkül, leszólítson az edzésen, attól mire számíthatnék hosszú távon?
Megmondom őszintén, két izzadságcsepp között nincs kedvem mosolyogni. Azonban direkt nem is teszem, az igazat megvallva, mert arra várok, hogy van-e elég töke hozzá, hogy ígyis megszólítson. De úgy látom, gyáva ehhez. Mindig csak bámul, mint a Jóisten.
És őszintén nem tudom, hogyha mégis adnék valamiféle visszajelzést, akkor mire számíthatnék tőle hosszabb távon?
Mivel alapvetően a bátor, domináns típust kedvelem, így nem tudom, mennyire lenne ez nekem való. Lehet fél perc alatt lenyomnám a kapcsolatban, magamat ismerve, mert elég karakán csaj vagyok és az ilyen gátlásosság kicsit red flag most nekem. Vélemény?
Akkor várj még rá.
Ha megunod, majd keresel mást.
6. Jó, de ha valaki jóképű, az egészen más megítélés alá esik!
Amúgy kérdező, ez nem tökösségen múlik. Én pl. nem szeretem, ha random leszólítanak emberek, így én sem csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!