Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi fizikai kontaktus fér bele ha nem akarok semmit a másiktól? Ezzel már túltoltam?
Baratnőm és férje meghívott minket (barátokat) hozzájuk szülinapot ünnepelni. Óriási házuk van, egy éjszakát mindenki ott töltött. Egyik pasadsal elég jóban vagyunk, szimpatikusak vagyunk egymásnak de nekem nem esetem. A barátnőm szerintem direkt csavarta úgy a dolgokat, hogy vegül egy szobában legyek vele (persze külön ágy)
Tv-t néztünk, beszélgettünk és csak azon kaptam magam, hogy a hasára tettem a fejem. Persze nem tapizott meg semmi, tök normálisan kezelte. Szerintetek ez beleférhet vagy elszúrtam? Semmit nem akarok tőle, pusztán kedves személy.
Nem az eseted, de valamilyen szinten mgis vonzódsz hozzá. Nekem is volt ilyen - soha nem akartam tőle semmit, de azért megmozgatott...
F
B...meg, ez a "szimpatikus, de nem az esetem, de azért az ölébe hajtom a fejem, de nem akarok tőle semmit" ez a halálom. Értem én, hogy nőből vagy, de aki ennyire nem tudja, hogy mit akar, az inkább maradjon otthon a macskáival, és ne menjen emberek közé.
38F
"azon kaptam magam, hogy a hasára tettem a fejem"
Azon kaptam magam... Velem miért nem történik olyan, hogy egy cselekedeten kapom magam? Hülye pitsa vagy, akinek kell a pasi figyelem, ezt nőként mondom.
@1 Már régen bejelölt, ismerem egy ideje.
Sok bulink volt együtt, még gimiben, de azért nem lett belőle semmi, mert egy az, hogy nekem nem jön be, kettő, neki volt barátnője. Ritkán beszélünk chaten valami apropóból.
Bocs, de neki jól esett. Azt tudja, hogy köztünk sose lesz semmi.
Szeretném megkérdezni a FÉRFIAKAT, hogy milyen fizikai kontaktus az, ami még nem szexuális kategória és ami szerintetek belefér, ha mindkét fél jól érzi magát közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!