Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyerekes lépés valakit tiltani...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes lépés valakit tiltani vagy törölni azért, mert sérelmet érzel?

Figyelt kérdés

Röviden: Látványosan leépítette a fél a beszélgetést, rákérdeztél többször is, h mi a baj mert szeretnéd megbeszélni, de mindig a “minden rendben”, majd egyik napról a másikra már abszolút nem keres.

Felkavar, hogy a neten jelen van, de nem akarsz gyerekesnek sem tűnni a szó nélküli törléssel vagy tiltással. Esetleg intelligens módon, “te vagy az okosabb” alapon leírni neki, h milyen lépésre szántad el magad, de megadod előtte az esélyt, h ha van bármi mondandója, azt most közölje.

Ki, mit tesz ilyenkor?

2024. aug. 7. 12:08
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Amúgy én vagyok a nő, szóval #13, nem talált.
2024. aug. 7. 13:52
 22/34 A kérdező kommentje:
18. bocsi, de nem igazán értem az összefüggést.
2024. aug. 7. 13:53
 23/34 anonim ***** válasza:
kérdező direkt nem válaszolsz?buta ember
2024. aug. 7. 13:59
 24/34 anonim ***** válasza:
a 19. hozzászólásomat olvasd el és írd le hogy igazam van
2024. aug. 7. 13:59
 25/34 anonim ***** válasza:
48%

Szokd meg. Az emberi kommunikáció kb. erről szól. Tiltunk, törlünk, kidobunk, bannolunk, némítunk.

Akármerre nézel, ezt fogod látni. Globálisan ugyanez történik, csak ott még az erőviszonyok se tisztességesek, mert egy pöcs adminisztrátor csak úgy mókából némíthat vagy tilthat ki embereket. Ki fogja őt felelősségre vonni? Senki.

2024. aug. 7. 14:00
 26/34 anonim ***** válasza:
#20 Ha rá akarsz keresni akkor meg úgy is feloldod. 😂
2024. aug. 7. 14:01
 27/34 anonim ***** válasza:

25,ez nem ujdonság,de mi ebbe a furcsa?bár,furcsa hogy ennyi tiltás törlés van,végül meg egy asszonyverő mellett köt ki mégis a nő...

hatalmas a kínálat,esélyt nemkapsz,jöhet a következő,annyian próbálkoznak a nőknél hogy meg se nyissák a spame-t,ha jól néz ki egy nő,a carát megennék,a férfiak meg ugye sexért érzelmeket hazudnak,lelépnek a gyerek születése után...

2024. aug. 7. 14:07
 28/34 anonim ***** válasza:
48%
itt a kérdező,ezis egy patkányba 'szerelmes'
2024. aug. 7. 14:08
 29/34 anonim ***** válasza:
49%
ki irtam mért törlik a kérdésem,ok nélkül,erre ezt a hozzászólást is törlik,mivan veletek?
2024. aug. 7. 14:09
 30/34 anonim ***** válasza:
100%
Én lexarom, aki megérdemli tiltás törlés oszt csá.
2024. aug. 7. 17:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!