Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnál gyereket olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnál gyereket olyan pasival/nővel, aki jól néz ki, kiválóra írta meg az IQ tesztet, de bunkó, azon az alapon, hogy elnézed neki a rossz természetet, mert szép és okos gyereked lesz tőle?

Figyelt kérdés
aug. 17. 12:16
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
Talán.
24 szavazat
1 2 3
 1/30 A kérdező kommentje:
Ha már épp kifutóban vagy az apaságból/anyaságból, és sürgősen kell keríteni valakit.
aug. 17. 12:17
 2/30 A kérdező kommentje:
De hirtelen csak ilyen ember akadna.
aug. 17. 12:20
 3/30 anonim ***** válasza:
88%

Ha kifutóban leszek, egyedül vállalok gyereket.

28 éves vagyok, muszáj ezzel is számolnom. Nálam 35 év a lélektani határ. Ha addig nincs és olyan kapcsolat sincs, ami miatt érdemes kicsit várni, akkor egyedül lesz gyerekem.

Jó nagy hülye, aki egy szar kapcsolatba, rossz apának csinál gyereket és gondozza aput is, miközben elviseli a fszságait.

aug. 17. 12:23
 4/30 anonim ***** válasza:
77%

Az IQ alapján nem választanék sem partnert, sem donort. A legtöbb helyen már kezd kifutóban lenni az, hogy ez alapján akarják mérni az emberek értékét (már sokan mondják, hogy sokkal fontosabb rész és soft skillek vannak ennél). Én azt szeretném, hogy a gyerekem boldog legyen, ne egy darab merev mérő alapján "okos".

Ha bármilyen módon benne marad a gyerek életében, kontaktot szeretne vele, akkor nem, nem nézném el senkinek sem a rossz természetét. Nem akarnám, hogy megmérgezze a családomat és boldogtalanságra ítélje a gyerekemet.

aug. 17. 12:24
 5/30 anonim ***** válasza:
86%
Inkább kifutnék az anyaságból, ugyanis inkább élnék együtt azzal a fájdalommal, hogy nincs biológiai gyerekem, minthogy egy szar embernek szültem. Aztán elgondolkodnék az örökbefogadáson.
aug. 17. 12:25
 6/30 anonim ***** válasza:
100%
Elég ostoba az az elvileg IQ bajnok aki nem tudja hogy a genetika olykor megviccel. Lásd a Willis lányok vagy Grace Kelly gyerekei, egyedül Caroline nézett ki úgy-ahogy fiatalon, de Albert es Stephanie? Vagy forditva, hány híres szépségnek voltak nagy jóindulattal átlagos szüleik és mégis megszületett egy kiemelkedően szép ember.
aug. 17. 12:26
 7/30 A kérdező kommentje:

Egy fiktív beszélgetés a jövőbeli gyerekemmel:

- Apa, hol van anya, mi történt?

- Lelépett.

- De miért? Szerettétek ti egymást valaha?

- Nem.

- Akkor miért foglalkoztatok egymással, miért vállaltatok el, ha nem élhetünk családban?

- Azért, hogy te szépnek és okosnak szüless, és ezáltal könnyebben boldogulj az életben. Már benne voltam a korban, nem volt idő olyan nőt keríteni, aki kedves is.

aug. 17. 12:26
 8/30 anonim ***** válasza:

#6: "Lásd a Willis lányok vagy Grace Kelly gyerekei"

Könyörgöm, az apa mindkét esetben ronda volt! És a lányok általában (bár nem mindig, jellemző kivétel pl. Miley Cyrus) az apjukra ütnek.

aug. 17. 12:33
 9/30 anonim ***** válasza:

#8 Bruce Willist nem nevezném rondának.

Albert herceg pedig nem lány 🙄

aug. 17. 12:36
 10/30 anonim ***** válasza:

7, spermabankról hallottál már?

Gondoltam levehető abból, amit írtam, hogy nem egy ismerőssel vállanék gyereket.

Ha egyedül vállalok gyereket, akkor egyedül teszem, apa nélkül. És meg fogom mondani a gyereknek, hogy őt nagyon szerettem volna, de a szerelemben nem voltam szerencsés.

aug. 17. 12:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!