Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vállalnál gyereket olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vállalnál gyereket olyan pasival/nővel, aki jól néz ki, kiválóra írta meg az IQ tesztet, de bunkó, azon az alapon, hogy elnézed neki a rossz természetet, mert szép és okos gyereked lesz tőle?

Figyelt kérdés
aug. 17. 12:16
1 2 3
 11/30 A kérdező kommentje:

Nyilván nem lehet semmit sem biztosra venni. Nem tudjuk, hogy a gének hogy keverednek, egy átlagos embernek is születhet szép gyereke.

De azért ha a valószínűségre megyünk, akkor egy pasinak nagyobb eséllyel lesz szebb a gyereke akkor, ha egy Victoria's secret modell az anyja, mint akkor, ha egy gyári munkás, husis, full átlagos nő szülne neki.

aug. 17. 12:39
 12/30 A kérdező kommentje:

Na, mondjuk, aki genetikailag nagyon hajlamos a hízásra, és nehezen fogy le, az semmiképpen nem kellene nekem.

Már elnézést, az ilyen emberektől...

aug. 17. 12:41
 13/30 anonim ***** válasza:
Miért pont nálad lenne a gyerek? 😬
aug. 17. 12:44
 14/30 anonim ***** válasza:
sürgősen nem csinálok gyereket, csak azért, hogy legyen.
aug. 17. 13:00
 15/30 anonim ***** válasza:
48%

"Bruce Willist nem nevezném rondának."

Oké, eltér az ízlésünk, de ami az ő arcán (esetleg) jól néz ki, az nem néz ki jól egy női arcon.

"Albert herceg pedig nem lány"

Pont ő az, aki (legalábbis arcvonásokban) inkább az anyjára ütött.

aug. 17. 13:36
 16/30 anonim ***** válasza:
Semmi garancia arra, hogy szép és okos gyerekem lesz tőle. Ellenben hallgattam apám bunkózását 25 éven át, senkinek nem engedem soha többé.
aug. 17. 13:50
 17/30 anonim ***** válasza:
Nem az IQ, nem a külső, nem a pénz, nem a munkája, nem az egzisztenciája miatt szeretne egy nő egy férfitől gyermeket.Legalábbis az egészségesebbje. Hanem mert szereti az adott férfit, és a legtöbbet akarja adni amit egy nő csak adhat egy férfinek magából.
aug. 17. 13:54
 18/30 anonim ***** válasza:

#17: "Hanem mert szereti az adott férfit"

Ezzel a magyarázattal nekem (nőként) az a bajom, hogy mindenki azt lát bele, amit akar / amit a képességei, fantáziája engedik, hogy belelásson.

aug. 17. 14:03
 19/30 anonim ***** válasza:
Kedves 18-as neked van gyermeked?
aug. 17. 14:06
 20/30 anonim ***** válasza:
#19: nincs, sosem akartam. Plusz alkalmatlan is vagyok gyereknevelésre. Egyáltalán nem vagyok úgymond "társas lény".
aug. 17. 14:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!