Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságból kilépni más miatt?
Figyelt kérdés
20 éve vagyok együtt a férjemmel, teljesen jól megvoltunk, együtt haladtunk előre az életben, és nagyon szeret engem, velem tervez. Viszont 2 hónapja megismerkedtem valakivel, akivel elsőre nagyon jót beszélgettem, és nagyon jól éreztem vele magam. Utána keresett, elhívott randizni, de én lekoptattam. Egy hónapja volt egy fesztivál, ahol ismét találkoztunk. Egész idő alatt együtt voltunk, teljesen levett a lábamról, a tenyerén hordozott, kiderült, hogy teljesen ugyanolyanok vagyunk, rengeteget beszélgettünk, és nagyon jól éreztük együtt magunkat. De haza kellett jönni. Azóta is keres, szeretne velem komoly kapcsolatot, ideális társnak gondol maga mellé. Én kerülöm azóta, de folyton csak rá gondolok. Lépni nem merek, mert mi van ha tévedek? Sokkal jobban összevalóak vagyunk, mint a férjemmel. De mi van, ha csak azért tűnik ennyire jónak, mert nem elérhető? Hogyan deríthetném ezt ki?aug. 23. 16:14
21/22 anonim válasza:
20, én nem a 19es válaszoló vagyok, de ebben is van valami, amit mondasz. Az érzés, hogy akar engem tök jó, de ha kizárólag csak engem akar és nagyon, az a csúcs.
Bárcsak meg tudnám elsőre ezt állapítani. Bennem már többször felmerült ilyen esetek kapcsán, hogy vajon mindenkivel ezt csinálja? De sosem tudtam meg. És soha nem is lett semmi köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!