Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságból kilépni más miatt?
Akivel mindenben egyeztek,az kamu es az narc.
En biztos elvagnam a torkod,ha megcsalnal.
Gondolj bele, hány sráccal randiztál, mielőtt a férjeddel megismerkedtél. És hányadik randin derült ki, hogy mégsem ő az igazi?
Értem én, hogy a házasság kicsit uncsi, néha nekem is megtetszik valaki más. De eszembe jut, hogy én 27 éves koromban ismerkedtem meg a férjemmel, és előtte bizony nagyon sok egy-két hónapos kapcsolatom volt, amikor is kiderült, hogy a kémián kívül nem nagyon van más közös pont.
Mi a biztosíték arra, hogy megéri felrúgni egy házasságot egy ilyen testi vonzalom miatt?
A másik meg az, hogy nem írod, van-e gyereked. A férfiak nagyon szeretnek kikezdeni házas nővel, mert nincs felelősség. Ha megunta simán mondhatja, hogy jaj, bocsika, nem akarok ám én egy családot felrúgni. Nem is akar, eszébe sincs, csak a szex kell, de nem igazán akarja más ember gyerekét felnevelni.
Kicsit olyan az írásod, mintha egy 16 éves tini lennél, ébredj már fel.
"Sokkal jobban összevalóak vagyunk, mint a férjemmel."
És ez vajon miből derült ki? Mennyire ismered? Vagy inkább csak elképzelted, hogy ő a tökéletes férfi?
2-es, a férjem biztonságot nyújt nekem, ő olyan mint egy szikla. Viszont semmi szenvedély nincs benne. Nem járunk együtt bulizni, meg semmi hülyeségben nincs benne. A másik férfi nagyon különleges, mindenről ugyanazt gondoljuk, ugyanazt szeretjük, ugyanazt akarjuk. Nem testi vonzalmat érzek iránta, az agyamat köti le nagyon. Hihetetlenül okos. Persze a külseje is tetszik. De nagyon egy hullámhosszon vagyunk.
Nincs gyerekem. Neki sincs, ami ritka, tekintve hogy 50 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!