Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságból kilépni más miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságból kilépni más miatt?

Figyelt kérdés
20 éve vagyok együtt a férjemmel, teljesen jól megvoltunk, együtt haladtunk előre az életben, és nagyon szeret engem, velem tervez. Viszont 2 hónapja megismerkedtem valakivel, akivel elsőre nagyon jót beszélgettem, és nagyon jól éreztem vele magam. Utána keresett, elhívott randizni, de én lekoptattam. Egy hónapja volt egy fesztivál, ahol ismét találkoztunk. Egész idő alatt együtt voltunk, teljesen levett a lábamról, a tenyerén hordozott, kiderült, hogy teljesen ugyanolyanok vagyunk, rengeteget beszélgettünk, és nagyon jól éreztük együtt magunkat. De haza kellett jönni. Azóta is keres, szeretne velem komoly kapcsolatot, ideális társnak gondol maga mellé. Én kerülöm azóta, de folyton csak rá gondolok. Lépni nem merek, mert mi van ha tévedek? Sokkal jobban összevalóak vagyunk, mint a férjemmel. De mi van, ha csak azért tűnik ennyire jónak, mert nem elérhető? Hogyan deríthetném ezt ki?
aug. 23. 16:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
24%

Akivel mindenben egyeztek,az kamu es az narc.

En biztos elvagnam a torkod,ha megcsalnal.

aug. 23. 16:26
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, hány sráccal randiztál, mielőtt a férjeddel megismerkedtél. És hányadik randin derült ki, hogy mégsem ő az igazi?

Értem én, hogy a házasság kicsit uncsi, néha nekem is megtetszik valaki más. De eszembe jut, hogy én 27 éves koromban ismerkedtem meg a férjemmel, és előtte bizony nagyon sok egy-két hónapos kapcsolatom volt, amikor is kiderült, hogy a kémián kívül nem nagyon van más közös pont.

Mi a biztosíték arra, hogy megéri felrúgni egy házasságot egy ilyen testi vonzalom miatt?

A másik meg az, hogy nem írod, van-e gyereked. A férfiak nagyon szeretnek kikezdeni házas nővel, mert nincs felelősség. Ha megunta simán mondhatja, hogy jaj, bocsika, nem akarok ám én egy családot felrúgni. Nem is akar, eszébe sincs, csak a szex kell, de nem igazán akarja más ember gyerekét felnevelni.

Kicsit olyan az írásod, mintha egy 16 éves tini lennél, ébredj már fel.

aug. 23. 16:34
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

"Sokkal jobban összevalóak vagyunk, mint a férjemmel."

És ez vajon miből derült ki? Mennyire ismered? Vagy inkább csak elképzelted, hogy ő a tökéletes férfi?

aug. 23. 16:43
 4/22 A kérdező kommentje:

2-es, a férjem biztonságot nyújt nekem, ő olyan mint egy szikla. Viszont semmi szenvedély nincs benne. Nem járunk együtt bulizni, meg semmi hülyeségben nincs benne. A másik férfi nagyon különleges, mindenről ugyanazt gondoljuk, ugyanazt szeretjük, ugyanazt akarjuk. Nem testi vonzalmat érzek iránta, az agyamat köti le nagyon. Hihetetlenül okos. Persze a külseje is tetszik. De nagyon egy hullámhosszon vagyunk.

Nincs gyerekem. Neki sincs, ami ritka, tekintve hogy 50 éves.

aug. 23. 17:08
 5/22 A kérdező kommentje:
3-as, nem gondolom, sőt tudom, hogy nem tökéletes férfi. Viszont rengeteget beszélgettünk, a napi 24 órából kb. 20-at megállás nélkül, és ami az alatt az idő szóba került, mindenről egyezett a véleményünk, mindenre ugyanaz volt a válaszunk.
aug. 23. 17:10
 6/22 A kérdező kommentje:
Ha esetleg találkoznék vele mégegyszer, hogy meglássam, milyen érzés? Az rossz ötlet?
aug. 23. 17:10
 7/22 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy ő maga hiányzik-e, vagy ez a jóleső izgalom, csak az érzés.
aug. 23. 17:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%
Válj el.
aug. 23. 17:13
 9/22 anonim ***** válasza:
52%
Fesztivalra miert nem a ferjeddel mentel?
aug. 23. 17:44
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez csak az újdonság érzése nálad. Hogy most te ettől pezsegsz. Illetve mivel egy kis pörgésre vágysz és a párod nem ilyen, ez a férfi meg igen, most ehhez húz a szíved. Egyébként elgondolkodnék a férfi jelleméről elég mélyen, ha egy házas nőt csábítgat. De te tudod.
aug. 23. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!