Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Házasságból kilépni más miatt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házasságból kilépni más miatt?

Figyelt kérdés
20 éve vagyok együtt a férjemmel, teljesen jól megvoltunk, együtt haladtunk előre az életben, és nagyon szeret engem, velem tervez. Viszont 2 hónapja megismerkedtem valakivel, akivel elsőre nagyon jót beszélgettem, és nagyon jól éreztem vele magam. Utána keresett, elhívott randizni, de én lekoptattam. Egy hónapja volt egy fesztivál, ahol ismét találkoztunk. Egész idő alatt együtt voltunk, teljesen levett a lábamról, a tenyerén hordozott, kiderült, hogy teljesen ugyanolyanok vagyunk, rengeteget beszélgettünk, és nagyon jól éreztük együtt magunkat. De haza kellett jönni. Azóta is keres, szeretne velem komoly kapcsolatot, ideális társnak gondol maga mellé. Én kerülöm azóta, de folyton csak rá gondolok. Lépni nem merek, mert mi van ha tévedek? Sokkal jobban összevalóak vagyunk, mint a férjemmel. De mi van, ha csak azért tűnik ennyire jónak, mert nem elérhető? Hogyan deríthetném ezt ki?
2024. aug. 23. 16:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
úgy írsz erről a férfiről mint valami istenről írnál! ne haragudj de te is tudod hogy totál belezúgtál és nem csak az agyad de a punc..id is kívánja! és aki így érez mint te valaki iránt most, szinte biztos hogy lefogsz feküdni vele illetve elfogod hagyni a férjedet szerintem ezt már te is tudod! nincs ezzel semmi baj, van ilyen, az élet sajnos ilyen! én csak annyit írnék itt neked, hogy a férjeddel legyél kíméletes és tisztességesen hagyd el! mint te is írtad jó ember! és legyél őszinte hozzá
2024. aug. 23. 18:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
Úristen b.... nincs ennyi tartása...
2024. aug. 23. 19:32
 13/22 anonim ***** válasza:
50 éves fejjel képes lennél 20 évet eldobni 2 hónap miatt? Csak mert a kezdeti érzelmi pörgésben totál egy hullámon vagytok? Mert mindenről egyformán gondolkoztok? Ne kelljen már elmagyarázni neked, 50 éves felnőtt nőnek, hogy egy kapcsolat, pláne egy tartós kapcsolat, pláne házasság nagyon nem ennyiből áll. Hol vannak a szokások, a rigolyák, a másik apró hülyeségei, mikor a másik nincs jó passzban...had ne soroljam. Mindezen már túl vagytok férjeddel, és minden bizonnyal el is tudjátok fogadni a másikat a rosszabb oldalát is, hisz 20 éve együtt vagytok. És minden bizonnyal férjeddel is valamikor még hasonlóan jó volt, hisz most nem lenne a férjed...
2024. aug. 23. 21:13
 14/22 anonim ***** válasza:

Gondolj arra, amikor hozzámentél a férjedhez. Mit gondoltál akkor? Miért mentél pont őhozzá? Mit vártál a házasságtól? Mi változott?

Amit mások is írtak, természetes, hogy felpezsdített az újdonság varázsa. Valaki felfigyelt rád. Valami olyat tud most adni, amit a férjed már nem - pusztán csak mert soksok éve ismered és ismer -ez az idő természetes velejárója. Azt ne feledd, hogy egy fesztivál nem olyan, mint a való élet. Ott olyankor minden kicsit más. Erre nem lehet alapozni.

Férjed tud erről az emberről? Meséltél neki bármit róla?

Amúgy hidd el tökre megértelek. Én is szomjazom az ilyen fajta újdonságot, de nekünk két gyerekünk van, nem tehetem meg amit te. Írták itt többen, hogy az embered egy házas nőre vetett szemet. Ok, de történt valami a beszélgetésen túl?

41N

2024. aug. 23. 21:53
 15/22 anonim ***** válasza:

Esetleg próbáljátok meg a párterápiát. Kicsit úgy érzem, a férjed elkényelmesedett, úgy gondolja, hogy már nem kell tenni a kapcsolatotokért.

Szervezzetek együtt programokat, járjatok el közösen "randizni".

A másik pasi iránt érzett vonzalmadra nem alapoznék, elég sok veszíteni valód van, ha kiderülne, hogy mégsem működik.

Egyébként ha tudja, hogy házas vagy, és mégis kikezd veled, akkor egész biztos lehetsz benne, hogy csak kalandot akar.

2024. aug. 24. 13:42
 16/22 anonim ***** válasza:
14es vagyok. Én amúgy azzal dumálom le magam az ilyenekről, hogy arra gondolok idővel ezzel a bizonyos másik emberrel is esélyes, hogy pont ugyanoda lyukadna ki a kapcsolatunk, mint a mostani emberemmel.
2024. aug. 24. 14:14
 17/22 anonim ***** válasza:

16-os: pontosan. Ráadásul a mostani férj rigolyáit már ismerem, megszoktam, tudom tolerálni (már ha tudom, ha nem, akkor az más kérdés, akkor nem a harmadik fél a válóok).

Én ennyi idősen már nem szívesen alkalmazkodnék egy másik emberhez.

De ugye az ismerkedés fázisában az ember nem gondolja ezeket végig, csak meg a hormonok után.

2024. aug. 24. 15:22
 18/22 anonim ***** válasza:
17, igen. És ugye az a világrengető érzés, hogy "kellek valakinek". Ezt a mostani párod nem tudja már ilyen intenzitással adni (ami természetes) - de x év múlva az új ember sem fogja.
2024. aug. 24. 15:26
 19/22 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy hasonló élményem. 20 éve voltam házas, viszonylag jól megvoltunk (megvagyunk) a férjemmel, de már valahogy el is felejtettem, hogy nő vagyok. Hogy milyen az, amikor tetszel egy férfinak, nem csak úgy megszokásból dicséri meg a ruhádat, frizurádat, hanem tényleg látod, hogy akar téged.

Megismerkedtem egy sráccal egy múzeumban, ahová ráadásul a gyerekekkel mentem. Elkezdett rám nyomulni a FB-on, pedig amúgy egyértelműen tudta, hogy férjnél vagyok. Nagyon-nagyon jó érzés volt, és nekem is tetszett a srác. Próbáltam józanul gondolkodni. Aztán elmeséltem barátaimnak a dolgot. Kiderült, hogy a srác kb. mindenkinél bepróbálkozik. Szóval egyből nem is éreztem magam olyan különlegesnek. Eleve férjes asszonyt kerülget, mégis mire számít? Tuti nem engem tartott a nagy Ő-nek.

Próbálj meg józanul gondolkodni. Szerinted te vagy az egyetlen, akivel ezt csinálja?

2024. aug. 24. 15:32
 20/22 anonim ***** válasza:
19/ de neked se az volt a bajod hogy rád nyomult! nem az volt a bajod hogy akart téged! ha nem az hogy más nőkre is ráment, ha csak téged akart volna, te is elhagytad volna a férjedet! az is biztos!
2024. aug. 24. 16:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!