Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy elcsábítható az illető, ha tizenéve tart a kapcsolata és van gyerek?
#30 Szerinted.Én meg tudom, hogy nem így működik.Aki akar csajozni, az csajozik, pont úgy, mintha nem lenne felesége.Tudom, mert számtalan házas férfi udvarolt már nekem NORMÁLISAN, tényleg, mintha egyedülálló lenne.Más kérdés, hogy nem mentem bele.
Mit takar az udvarlás? Ír, hív, el akar vinni randizni, ajándékot vesz, szivességeket akar tenni, stb stb.
"ők inkább belemennek, ha olyanok."
Hát nem, vannak bőven nyomulósak is közöttük, sőt, direkt partnert keresők is.
#30 Ez nem így van. Ugyanúgy kezdeményeznek, mintha függetlenek lennének, sokszor még rámenősebbek is. Csak éppen semmi értelme velük kezdeni. Hidd el, semmi jó nem származik belőle, csak bonyodalmakra, megalázó helyzetekre számíthatsz. Ha kollégák vagytok, a munkahelyed is veszélybe kerülhet.
N
Azt a véleményt osztom, hogy aki akar tőled bàrmit is,az valamilyen formában tudatja veled,lép.
Viszont az is igaz, hogy aki normálisabb és az embert is meglàtja benned, tehát nem feltétlenül puszta félrekefélés a célja,az nyilván finoman, fokozatosan fog közeledni.Nem mindenkinek egyforma a stílusa-ilyen szempontból sem.
Moràlis elemzésbe nem bocsàtkoznék most,az összetettebb téma...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!