Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy elcsábítható az illető, ha tizenéve tart a kapcsolata és van gyerek?

Figyelt kérdés
Nem komolyra csak szórakozni. Arra mindenki vágyik néha, nem?
2024. aug. 7. 20:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Én tőlem biztos, hogy nem kapsz tanácsot. Nekem a szeretősdi, megcsalósdi nem bírja a gyomrom, de akinek belefér majd ad tanácsot biztosan.
2024. aug. 7. 21:33
 12/34 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy őszintén szólva nem értem miért akarod más életet tönkrecseszni egy kaland miatt. Miért vagy ilyen rosszindulatú, irigy? Neked ugyanúgy lehet hűséges társad, akivel nem unjátok meg egymást még 10+ év után se csak úgy kéne hozzá állni, úgy kéne ismerkedni.
2024. aug. 7. 21:36
 13/34 anonim ***** válasza:

Kérdező ezek után nem hiszem, hogy van még egy szemernyi esélyed is:

"De szerintem én is valami gerinces arcot fogtam ki.😃"

Biztosan bedobtad magad és ő neki többet ér a gyereke, felesége, szereti őket annyira, hogy te érted nem fogja kockáztatni a jó, értékes, boldog életét.

Ha nem lenne boldog, hiányozna neki valami lelki téren akkor még inkább ágyba bújna veled egy kis egósimi miatt, a faroksimi csak ráadás lenne.

De mivel ő elégedett az életével, szereti a családját, sőt lehet még mindig szerelmes a feleségébe így nincs esélyed szóval inkább engedd el mint lejárasd magad tovább.

2024. aug. 7. 21:48
 14/34 A kérdező kommentje:
Semmit nem csináltam, csak nem tűnik olyannak.
2024. aug. 7. 21:50
 15/34 anonim ***** válasza:

Oké, de a többit elolvastad amit írtam? Azért nem csak úgy megy az, hogy "ész megáll és 🌲 sz megáll" (vagy hogy mondják😅).

Sok férfi gondolkodik mielőtt bele ugrana holmi szórakozásba szeretővel még akkor is ha csak egy alkalomról lenne szó.

Másrészt ha ő családcentrikus és még a feleségébe mindig bele van szédülve (hiába hihetetlen vannak párok akik oda vannak egymásért, szerelmesek egymásba jó pár év után is!) akkor akármit csinálhatsz elzavar téged melegebb éghajlatra.

2024. aug. 7. 21:55
 16/34 anonim ***** válasza:
(🌲sz feláll* eszembe jutott, bocsi este van már 😅)
2024. aug. 7. 21:56
 17/34 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd a ferfit!
2024. aug. 7. 22:31
 18/34 anonim ***** válasza:
25%

Az esélyed 50-50% vagy 1:2-höz. Nem értem a kérdéseket igazàn.

Tudod mikor nevetnék? Ha te komoly érzelmeket kezdenél érezni, de ő csak szórakozna veled, hiszen házas ember. Ha bele is megy, te fogsz ebben az egészben a legjobban sérülni, aztán a végén bőgni fogsz röhögés helyett. De persze, te tudod. Én emiatt nem kezdtem soha nős pasival. Valaki szeret szenvedni.😁

2024. aug. 7. 23:00
 19/34 anonim ***** válasza:
30%

"semmit nem csináltam"

Ja.. El is tudom képzelni...

2024. aug. 8. 01:08
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

"miért akarod más életet tönkrecseszni egy kaland miatt."

Azért maradjunk annyiban, hogy a kapcsolatot a kapcsolatban lévő fél teszi tönkre, nem a harmadik. Nem kötelező ám félre dugni.

2024. aug. 8. 04:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!