Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esély rá, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esély rá, hogy elcsábítható az illető, ha tizenéve tart a kapcsolata és van gyerek?

Figyelt kérdés
Nem komolyra csak szórakozni. Arra mindenki vágyik néha, nem?
aug. 7. 20:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%
Én tőlem biztos, hogy nem kapsz tanácsot. Nekem a szeretősdi, megcsalósdi nem bírja a gyomrom, de akinek belefér majd ad tanácsot biztosan.
aug. 7. 21:33
 12/34 anonim ***** válasza:
62%
Amúgy őszintén szólva nem értem miért akarod más életet tönkrecseszni egy kaland miatt. Miért vagy ilyen rosszindulatú, irigy? Neked ugyanúgy lehet hűséges társad, akivel nem unjátok meg egymást még 10+ év után se csak úgy kéne hozzá állni, úgy kéne ismerkedni.
aug. 7. 21:36
 13/34 anonim ***** válasza:

Kérdező ezek után nem hiszem, hogy van még egy szemernyi esélyed is:

"De szerintem én is valami gerinces arcot fogtam ki.😃"

Biztosan bedobtad magad és ő neki többet ér a gyereke, felesége, szereti őket annyira, hogy te érted nem fogja kockáztatni a jó, értékes, boldog életét.

Ha nem lenne boldog, hiányozna neki valami lelki téren akkor még inkább ágyba bújna veled egy kis egósimi miatt, a faroksimi csak ráadás lenne.

De mivel ő elégedett az életével, szereti a családját, sőt lehet még mindig szerelmes a feleségébe így nincs esélyed szóval inkább engedd el mint lejárasd magad tovább.

aug. 7. 21:48
 14/34 A kérdező kommentje:
Semmit nem csináltam, csak nem tűnik olyannak.
aug. 7. 21:50
 15/34 anonim ***** válasza:

Oké, de a többit elolvastad amit írtam? Azért nem csak úgy megy az, hogy "ész megáll és 🌲 sz megáll" (vagy hogy mondják😅).

Sok férfi gondolkodik mielőtt bele ugrana holmi szórakozásba szeretővel még akkor is ha csak egy alkalomról lenne szó.

Másrészt ha ő családcentrikus és még a feleségébe mindig bele van szédülve (hiába hihetetlen vannak párok akik oda vannak egymásért, szerelmesek egymásba jó pár év után is!) akkor akármit csinálhatsz elzavar téged melegebb éghajlatra.

aug. 7. 21:55
 16/34 anonim ***** válasza:
(🌲sz feláll* eszembe jutott, bocsi este van már 😅)
aug. 7. 21:56
 17/34 anonim ***** válasza:
68%
Hagyd a ferfit!
aug. 7. 22:31
 18/34 anonim ***** válasza:
25%

Az esélyed 50-50% vagy 1:2-höz. Nem értem a kérdéseket igazàn.

Tudod mikor nevetnék? Ha te komoly érzelmeket kezdenél érezni, de ő csak szórakozna veled, hiszen házas ember. Ha bele is megy, te fogsz ebben az egészben a legjobban sérülni, aztán a végén bőgni fogsz röhögés helyett. De persze, te tudod. Én emiatt nem kezdtem soha nős pasival. Valaki szeret szenvedni.😁

aug. 7. 23:00
 19/34 anonim ***** válasza:
30%

"semmit nem csináltam"

Ja.. El is tudom képzelni...

aug. 8. 01:08
 20/34 anonim ***** válasza:
82%

"miért akarod más életet tönkrecseszni egy kaland miatt."

Azért maradjunk annyiban, hogy a kapcsolatot a kapcsolatban lévő fél teszi tönkre, nem a harmadik. Nem kötelező ám félre dugni.

aug. 8. 04:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!