Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy elcsábítható az illető, ha tizenéve tart a kapcsolata és van gyerek?
Kérdező ezek után nem hiszem, hogy van még egy szemernyi esélyed is:
"De szerintem én is valami gerinces arcot fogtam ki.😃"
Biztosan bedobtad magad és ő neki többet ér a gyereke, felesége, szereti őket annyira, hogy te érted nem fogja kockáztatni a jó, értékes, boldog életét.
Ha nem lenne boldog, hiányozna neki valami lelki téren akkor még inkább ágyba bújna veled egy kis egósimi miatt, a faroksimi csak ráadás lenne.
De mivel ő elégedett az életével, szereti a családját, sőt lehet még mindig szerelmes a feleségébe így nincs esélyed szóval inkább engedd el mint lejárasd magad tovább.
Oké, de a többit elolvastad amit írtam? Azért nem csak úgy megy az, hogy "ész megáll és 🌲 sz megáll" (vagy hogy mondják😅).
Sok férfi gondolkodik mielőtt bele ugrana holmi szórakozásba szeretővel még akkor is ha csak egy alkalomról lenne szó.
Másrészt ha ő családcentrikus és még a feleségébe mindig bele van szédülve (hiába hihetetlen vannak párok akik oda vannak egymásért, szerelmesek egymásba jó pár év után is!) akkor akármit csinálhatsz elzavar téged melegebb éghajlatra.
Az esélyed 50-50% vagy 1:2-höz. Nem értem a kérdéseket igazàn.
Tudod mikor nevetnék? Ha te komoly érzelmeket kezdenél érezni, de ő csak szórakozna veled, hiszen házas ember. Ha bele is megy, te fogsz ebben az egészben a legjobban sérülni, aztán a végén bőgni fogsz röhögés helyett. De persze, te tudod. Én emiatt nem kezdtem soha nős pasival. Valaki szeret szenvedni.😁
"semmit nem csináltam"
Ja.. El is tudom képzelni...
"miért akarod más életet tönkrecseszni egy kaland miatt."
Azért maradjunk annyiban, hogy a kapcsolatot a kapcsolatban lévő fél teszi tönkre, nem a harmadik. Nem kötelező ám félre dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!