Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az esély rá, hogy elcsábítható az illető, ha tizenéve tart a kapcsolata és van gyerek?
Jobban nézel ki, mint a gyereke anyja (apja?)?
Mennyire ismered őt, milyen személyiség? Mit tudsz a kapcsolatukról?
Nekem ezek miatt nem szokott sikerülni, mindig nagyon jó érzékkel "beválasztok". Jobb nálam a házastárs, ők meg gerincesek, és a kapcsolatukkal sincs gond. Pedig a csapból is az folyik, hogy mindenhol megy a megcsalás, a férfiak hűtlenek, a kapcsolatok és házasságok kevés kivételtől eltekintve rosszak...
_Szerintem_ jobban nézek ki, de nyilván neki tetszik a felesége is, szóval ez lényegtelen. Meg szerintem a kapcsolatuk is jó.😃 De nekem is eszembe jutottak hosszú és jó kapcsolatban is néha, hogy kellene egy kis izgalom ami semmiről nem szól, csak hogy érezd azt a vonzalmat, amit a pároddal már nem, hiába szereted a másikat meg jó a szex is, azért nem bizsereg bele a tested, ha véletlenül hozzád ér az, akivel már évek óta együtt vagy.
De szerintem én is valami gerinces arcot fogtam ki.😃
Ez attól függ, kiről van szó.
Ugyanis nem mindegy, hogy jó egzisztencia àll mögötte,a hàzastàrsa jól szituált és boldogok,vagy esetleg folyamatosan keresi a kiugràsi lehetőséget abból a helyzetből, amiben éppen él.Szexet meg nyilván az keres és az megy bele, akinek gyenge a jelleme meg a gerince...
Szóval nagyon nem mindegy, milyen személyiségű az illető,aki neked tetszik, mennyire elégedett az életével,stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!