Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek párkapcsolatban egy nővel, aki lélekben még gyerek?
Ki vesz a nyakába egy infantilis valakit koloncnak? Mit kezdjen vele? Az életmözösségben érett felnőttként önmagadért és a másikért is felelősséget kell vállalnod.
Minden normális férfi egyenrangú társat akar magának, akivel közösen építik fel a közös életüket és a közös gyerekükről is együtt, felelősen gondoskodnak.
Mi a bánatnak egy buta, fejlődésben lemaradt nőt a nyakába vennie.
Ha összeillünk akkor lennék.
Én például szeretek játszani PC-n, szeretem a társast és legózni is szeretnék, csak túl drágák a több ezer darabos készletek. Nincs ezzel baj.. nem kell mufurc komor embernek lenni a hétköznapokban.
Én pont bírom, ha a nőben van egy kis effajta bolondság. Bennem is van.
Viszolyognék egy olyan karót nyelt embertől, mint 1-es válaszoló.
Amikor majd gyereked lesz, kérdező, hatalmas kincs lesz, hogy te tudod majd a világot az ő gyerekszemével is nézni, nemcsak felnőtt-szemmel. Saját tapasztalatból mondom.
Minel fiatalabb a pasik annál jobban vevők erre. Forditva pedig forditva.
Felnőtt érett férfiak baromira nem macival alvó nőket keresnek maguknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!