Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jöttél már össze gyerekes nővel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jöttél már össze gyerekes nővel?

Figyelt kérdés

Ismerkedsz egy nővel. Minden szép és jó, de kiderül, hogy van legalább egy gyereke. Nyilván ez sok nehézséggel jár, mégis összejöttök.

Ha volt ilyenben részed, miért vállaltad, mik voltak a főbb nehézségek, meddig tartott?

Nyilván nők is írhatnak, akik gyerekes pasival álltak össze, bár ez ritkább.

júl. 14. 01:15
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Nem zárom ki, hogy ez megtörténjen, de én elsődlegesen saját utódot szeretnék. Meg azért attól is függne hány éves a gyerek. Ilyen kisgyerekekkel én nem igazán tudok bánni, de ha általános iskolás, azzal legalább szót tudnék érteni.
júl. 14. 01:57
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Koránál fogva még nem lehetséges hogy olyannal jöjjek össze akinek a gyereke már 100% - bán öntudatánál van.

Itt. Több gond is lehet pl a gyerek lehet hogy utál engem mert anyuci hűtlen és így pl én lehetek egy agyament logika szerint egyfajta bűn bak.

júl. 14. 02:15
 3/9 anonim ***** válasza:
76%

Ne tedd, mert ráfázol előbb utóbb.

Eleinte bevisz a málnásba, hogy á, neki nem kell semmi, csak szeressék, szex, néha programok, stb...

Végére oda jutsz, hogy meg kell felelj még az exférjnek is, nemhogy pistike minden kívánságát teljesítsd, különben hallgathatod a beszólásokat mindenkitől.

Én ráadásul olyan nőt fogtam ki, aki ilyen beteg módon vonzódott a saját gyerekéhez. Szerintem a mai napig egy ágyban aludnak...

júl. 14. 04:54
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Embere és gyereke válogatja.

Több olyan srácot is ismerek, aki szereti a nevelőapját. Ott is összekerültek a szülők valahogyan.

júl. 14. 05:22
 5/9 anonim ***** válasza:
67%
😮🚩😮
júl. 14. 05:41
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

Gyerekes nőként mondom, hogy soha többet párkapcsolatot! :)

Majd, ha nyugdíjas leszek, lesz időm szerelmi kapcsolatra. Addig nem érek rá, hiába esne jól a felnőtt társaság. Ilyen helyzetbe senkit nem húzhatok bele.

júl. 14. 05:50
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Volt tobb kapcsolatom is olyan ferfival akinek nem volt gyereke.

Nekem van.

Soha nem a gyerek volt az akadalya a kapcsolatnak. A legtobb esetben irrealis elvarasok. Penzugyi dolgok (nem reszemrol) voltak a szakito tenyezok.

Penzugyi: pl mar az elso honapban hozzam akart koltozni. Persze nem engedtem. Kiderult h kivagtak a szulei nem volt penze albira igy egyik notol ment a masikig. Tehat meg nem szakitott az elozo kapcsolataban. Vagy egyszeruen tul gazdag volt hozzam es nekem ez zavaro volt. Vagy eppen egy fagyira nem volt penze arra is en hivtam meg.

Irrealis elvaras h szexben szamomra taszito dolgokat akart. Mert h azt hitten h en majd belemegyek csak mert "kiszolgaltatott" helyzetben vagyok a gyerek miatt. A francokat voltam. Elvaras volt h mindig en menjek hozza akar napokra is magara hagyva a gyereket. Ez akkor okes ha a gyerek mar nagy de egy 10 evest nem hagyok magara.

Most 3 eve van parom. Neki nincs gyereke nem is akar. De az enyemet kedveli jo a viszony. Igaz mar 14 eves a fiam. Lassan tervezzuk az osszekoltozest. Eddig minden klappol.

júl. 14. 07:32
 8/9 anonim ***** válasza:
78%

Még 14 éve egyszer belementem, azt hittem ha a csajt szeretem a gyereket is elviselem majd.

Hát nem... 1 hónapig bírtam

Előtte sem akartam soha gyereket...de mondom hátha...

De nem semmilyen gyerek nem kell se saját se másé

júl. 14. 08:45
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nagyon sok negatív oldala is van, amit már előttem írtak, de mindíg van kivétel.

Az én egyik női rokonom több éves házassága ment tönkre, az akkori férje függősegei miatt (mikor összejöttek már rég letette és egy nagyon kedves emberként ismertük mi meg). Egy nagyon odaadó és csinos nőről van szó, aki elhitte hogy nem fog visszaesni a párja. Sajnos megtörtént és sok küzdelem után itt nem kérdés, hogy vége van, a férfi szó nélkül lelépett, hatrahagyva a feleségét és a gyerekét.

Egy idő utan a nő megismerkedett valakivel, aki elfogadta őt a fiával és nagyon boldogok. Azóta már közös gyermekük is lett és boldogságban élnek, az új párja szereti a másik gyermeket is.

Úgyhogy tényleg ember és helyzet függő.

júl. 14. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!