Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit gondolok, az rasszizmusna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit gondolok, az rasszizmusnak minősíthető egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lassan odaérkezek, hogy családot is jó lenne alapítanom. A 30-as éveimben járó pasi vagyok.

Ugyanakkor van egy olyan gondolatom, hogy nekem nem mindegy, hogy kivel ötvöződnek majd a génjeim. Hogyan is néz ki a gyakorlatban?

Ha például megismernék egy nőt, aki életem szerelme lenne, de kiderülne, hogy roma származású, vagy vannak roma felmenői, akkor nem szeretnék vele gyermeket nemzeni semmiképpen.

A csavar az egészben ott van, hogy nekem is vannak roma felmenőim. De ezt igyekszem alaposan eltitkolni. Ha megismerek egy nőt, akkor nem szívesen beszélnék neki például az apai ágról. Azt viszont büszkén vállalom, hogy anyai ágról nemesek a felmenőim és elég sokáig vissza tudom vezetni a családfámat.

A dolog eléggé zavaros, mert illogikus, hogy ennyire ellenérzésem van a romákkal, amikor, valljuk be - fájdalmas! - de én is az vagyok valamennyire. Az ellentmondást azzal igyekszem feloldani, hogy ha már mindenképp tovább kell adnom ezeket a géneket, akkor minél kevesebbet, ezért nem akarok olyannal házasodni/gyermeket vállalni, aki maga is roma.

Persze, ha találkozok egy ugyanilyen csajjal, akinek ellenérzése van a romákkal szemben, akkor úgy tisztességes, ha bevallom, hogy részben én is az vagyok. Aztán vagy elfogad, vagy nem. Elfogadom, ha nem kellek.

De én semmiképp sem tudom elfogadni, ha egy nő roma valamennyire.

Rasszista lennék?

júl. 19. 21:44
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:

40. Sajnos te is, meg még nagyon sokan mások hiába költöznek el a világ másik felébe, remélve hogy ott majd aztán eljő a Paradicsom. Ami a fejedben van, a rossz családi minta, a sok sérelem, a rossz anya és apa minta, a rossz gyermekkor, az elégedetlenség, a ki nem mondott szavak és érzések azok mindig ott lesznek veled. Én pl. Magyarországon is baromira jól érzem magam, nem panaszkodom, simán minden nap megtalálom a boldogságom, vannak céljaim amiket el is érek. Aki nem ismeri a hála fogalmát, az mehet bárhova.

Japán? Ez is csak egy felkapott, érdekes, ködös, homályos és egzotikus valami. Az egyik legkeményebb hely egy nyugati embernek, ezt onnan tudom, hogy hobbiból már vagy 20 éve az ázsiai kultúrával foglalkozom. Jártam Kínában is, Japánban is. Japán egy külön világ a világon belül is, ha csak kalandvágyból mész oda, már most borítékolom hogy idővel vissza fog MENEKÜLNI onnan!

júl. 20. 14:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!