Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit gondolok, az rasszizmusna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit gondolok, az rasszizmusnak minősíthető egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés

Lassan odaérkezek, hogy családot is jó lenne alapítanom. A 30-as éveimben járó pasi vagyok.

Ugyanakkor van egy olyan gondolatom, hogy nekem nem mindegy, hogy kivel ötvöződnek majd a génjeim. Hogyan is néz ki a gyakorlatban?

Ha például megismernék egy nőt, aki életem szerelme lenne, de kiderülne, hogy roma származású, vagy vannak roma felmenői, akkor nem szeretnék vele gyermeket nemzeni semmiképpen.

A csavar az egészben ott van, hogy nekem is vannak roma felmenőim. De ezt igyekszem alaposan eltitkolni. Ha megismerek egy nőt, akkor nem szívesen beszélnék neki például az apai ágról. Azt viszont büszkén vállalom, hogy anyai ágról nemesek a felmenőim és elég sokáig vissza tudom vezetni a családfámat.

A dolog eléggé zavaros, mert illogikus, hogy ennyire ellenérzésem van a romákkal, amikor, valljuk be - fájdalmas! - de én is az vagyok valamennyire. Az ellentmondást azzal igyekszem feloldani, hogy ha már mindenképp tovább kell adnom ezeket a géneket, akkor minél kevesebbet, ezért nem akarok olyannal házasodni/gyermeket vállalni, aki maga is roma.

Persze, ha találkozok egy ugyanilyen csajjal, akinek ellenérzése van a romákkal szemben, akkor úgy tisztességes, ha bevallom, hogy részben én is az vagyok. Aztán vagy elfogad, vagy nem. Elfogadom, ha nem kellek.

De én semmiképp sem tudom elfogadni, ha egy nő roma valamennyire.

Rasszista lennék?

júl. 19. 21:44
1 2 3 4 5
 21/41 A kérdező kommentje:

Oh, akkor lehet, mégsem vagyok rasszista. :D

Nem szeretem a származásom, sajnálom. Sosem fogom tudni elfogadni, hogy mi is vagyok én.

júl. 19. 22:51
 22/41 anonim ***** válasza:
20, de miért? Csak meg tudod fogalmazni, hogy a bőrszín, a stílus, az akármi miatt, amit a gyerek örökölhet.
júl. 19. 22:51
 23/41 anonim ***** válasza:
Na meg, mikortól számít valaki romának? Hányadik felmenőtől magyar valaki?
júl. 19. 22:52
 24/41 anonim ***** válasza:

Szerintem te beteg vagy az agyadra viccen kívül. A saját felmenőid szégyelled akik nem ártottak neked. Majd nehogy a végén roma csajért halj meg aki kidob a fenébe mert nem vagy teljesen roma. 😂😂😂

Senki se tehet róla hová születik, az a lényeg, hogy mit hoz ki az életéből. Mindenki változhat jobb/rosszabb irányba. Hiába vennél te el magyar/ukrán/angol nőt feleségül majd utódot hoznátok össze ha ti ketten nem úgy nevelnétek fel ahogyan elvárható, vagy ti ketten nem értenétek meg egymást hosszú ideig. Nem az ember származásán múlik 1000%, hogy milyen lesz vele az élet. Persze te tudod, nem kell neked roma nőkkel házasodni, családot alapítani. De az biztos, hogy kattant vagy eléggé...

júl. 19. 23:02
 25/41 A kérdező kommentje:

Mert idegenek tőlem az emberek. Természetesen tudom, hogy vannak köztük normálisak, kiműveltek. Apámék például muzsikusok voltak, az USA-ban zenéltek, a 90-es években, mások előtt léptek fel. Az unokahúgom 2 diplonás tanárnő.

Okés. De azt kell mondanom, hogy szubjektív véleményem szerint ez a roma népesség kb. 10%-a.

Többségük borzasztó módon él. Nem akarom ezt részletezni, mert a végén moderálni fognak, de maradjunk annyiban, hogy rosszul vagyok attól, hogy nekem egy ilyen néphez közöm van.

júl. 19. 23:03
 26/41 A kérdező kommentje:
*azok az emberek
júl. 19. 23:04
 27/41 anonim ***** válasza:
60%
De bakker ha olyan körülmények között nevelkedtél volna mint ők akkor belőled se lett volna senki. Bár vannak köztük is olyanok akik valamire viszik. Te én szerintem kisebbségi komplexusban szenvedsz és akkor jobb egy egész etnikumot egy kalap alá venni mert így jobban érzed magad. Viszont akkor is élő jön az önértékelési zavar mert nem vagy képes elfogadni, hogy részben roma vagy. Más roma büszke rá, hogy az, hogy valamit elért az életben te meg ilyen hülyeségeket kreálsz. Nem lesz neked normális kapcsolatban részed senkivel. Ez látszik eléggé rendesen.
júl. 19. 23:10
 28/41 A kérdező kommentje:

Mivel romák a felmenőim, azt hiszem, én kicsit jobban belátok a kulisszák mögé.

Valóban, látni ol

júl. 19. 23:13
 29/41 anonim ***** válasza:
25, mikortól cigány valaki? Ez még mindig kérdés.
júl. 19. 23:14
 30/41 anonim ***** válasza:
Nem látsz be a kulisszák mögé csak azzal hülyíted magad. Engem nem zavar. Te nem tudsz működni egészséges szinten. Leírtad, hogy mész ki külföldre és mégis a roma nőket írtad. Menj ki aztán ismerkedj afgán nőkkel. XD
júl. 19. 23:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!