Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyon megszerettem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megszerettem egy srácot, de kiderült, hogy félig cigány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

21 éves lány vagyok, 1 hónapja megismerkedtem egy sráccal. Humoros, értelmes, jókat beszélgettünk, csókolóztunk is már néhányszor, de több nem történt. Látszik, hogy ő ezt az egészet nagyon komolyan gondolja, és egészen eddig én is úgy gondoltam.

Mikor bemutatott a szüleinek levegőt sem kaptam.

Az anyukája szőke, fehérboru, az edesapja pedig az az igazi dagadt tetovalt cigany. Bar szep, rendezett hazuk volt, en azota nem merek velek vele talalkozni es nem tudom, hogy mondjam meg neki az okat. Nem szeretnem, hogy kozom legyen barmilyen ciganyhoz, meg ha nem latszik rajta akkor sem.

Az edesanyam biro, pont ilyeneket szokott elitelni mint a fiu apja.

Ha meglatna minimum elajulna, nem tehetem ki ilyennek.

Nagyon kedvelem a fiut, mit tegyek?

Mondjam meg az igazat, hogy bocs de latni se akarlak mert kiderult, hogy apad egy nagy tetovalt cigany?

Koszonom a valaszokat!

2015. dec. 19. 20:41
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
27%
Remélem tudod, hogy ez rasszizmus amiért anyukád elítélhetne téged.
2015. dec. 19. 20:44
 2/24 A kérdező kommentje:
Én attól félek, hogy bűnözők. Remélem azért nem fog anyukám elítélni! : )
2015. dec. 19. 20:45
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

Egy magyarázatttal tartozol neki De mond meg az okát ne azt,hogy az apukája cigány hanem,hogy anyukádnak mi a véleménye az ilyesmirõl

Amúgy meg attól, hogy tetovált meg cigány nem jelenti,hogy nem lehet tisztességesen dolgozó ember. Katólikus Magyar is lehet egy hatalmas nagy hátbaszúró, barom... Ne ítélkezz míg nmem ismered. Ha a fiu normális akkor jó nevelést kapott ergó nem lehetnek rosszak a szülei.

2015. dec. 19. 20:46
 4/24 anonim ***** válasza:

Hivatkozhatsz anyukádra,de finomabban.

Fogalmazz úgy,hogy nincs értelme folytatni a kapcsolatot, mert a családod soha nem fogadná el.

Vagy inkább ne is bántsd meg ezzel.Hanem csak annyit mondj,hogy ne folytassátok tovább mert részedről ez nem szerelem és nem látod így értelmét.

Több ötletem nincs :(

F40+

2015. dec. 19. 20:52
 5/24 A kérdező kommentje:
Nagyon megszerettem a fiút. Nekem ez rossz, hogy ezért el kell felejtenem.
2015. dec. 19. 20:54
 6/24 opened paradise ***** válasza:
90%

De ha nem olyan a viselkedése,akkor mi baj?

Ismerek olyat,aki meg pont az ellenkezőjével jött össze,nem látszódik rajtuk,de a "kultúrájuk" pont olyan.

Az gáz,de itt,ha nem látod meg az apját,akkor már vele lennél,nem?

2015. dec. 19. 20:57
 7/24 A kérdező kommentje:

Az apja azèrt elèg cigànyosan viselkedett... O egyaltalan nem. Okos fiu.

De benne van a ver ezek szerint. (Sajnos)

2015. dec. 19. 20:59
 8/24 opened paradise ***** válasza:
Akkor ne az apjával akarj járni :D
2015. dec. 19. 21:01
 9/24 A kérdező kommentje:
Apàm egy neonàci. Neki is tuti tetszene.
2015. dec. 19. 21:04
 10/24 A kérdező kommentje:
Idezojelben. Inkabb ugy mondanam nem annyira szereti a ciganyokat, a zsidokat ill. a feketeket. Teljesen kiakadna.
2015. dec. 19. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!