Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randiztatok olyan férfival,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randiztatok olyan férfival, akiről kiderült, hogy nem volt még senkije, mert kereste az igazit? Mennyire hitettek neki?

Figyelt kérdés
2014. júl. 7. 22:28
1 2
 1/15 C0r3 ***** válasza:
100%
Nekem így lesz még pár évig. Nem érdekel, hogy ki hisz nekem, vagy ki nem. (16F)
2014. júl. 7. 22:29
 2/15 anonim ***** válasza:
jaj de aranyos vagy ritkaságba számitol
2014. júl. 7. 22:32
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
nem, de nem zavarna ha így lenne
2014. júl. 7. 22:35
 4/15 anonim ***** válasza:
Olyannal randiztam, akinek csak egy kapcsolata volt előttem, és korábban azt hitte, ő lesz az igazi számára... csak aztán a lány elhagyta egy másikért. Én megbecsülöm, ha egy férfi komolyan veszi a párkapcsolatot, szóval ha a kérdésben levő eset állt volna fent, az sem zavart volna.
2014. júl. 9. 14:00
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szívem szerint csak az ilyen pasival randiznék.
2014. júl. 9. 16:45
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Jaj de jó lenne randizni egyszer egy ilyen pasival!
2014. júl. 9. 20:48
 7/15 anonim válasza:
Én egy ilyen fiúval vagyok együtt 3 éve:) minden tökéletes:) én személy szerint örültem,mivel mindketten elsők voltunk egymásnak:)
2014. júl. 17. 02:24
 8/15 anonim ***** válasza:
Én is ilyen srác vagyok, de én a szado-mazo szexre gerjedek. Még így is ismerkednétek?:P
2014. aug. 14. 10:34
 9/15 anonim ***** válasza:
Semennyire nem hinnék neki. Ismeretlenek szavait mindig fenntartással fogadom, de ha érdekel akkor megismerem és ha azt tapasztalom, hogy a tettei összhangban állnak az állításaival és megbízhatónak tűnik akkor már elhiszem.
2014. aug. 14. 11:09
 10/15 A kérdező kommentje:
Hát szerintem alap, hogy ismeretleneknek nem hiszünk. Természetesen nem arra gondoltam, hogy ismeretlenül ezzel kezdi az információt, hanem az ismerkedéskor szépen lassan.
2014. aug. 14. 16:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!