Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon megszerettem egy srácot, de kiderült, hogy félig cigány. Mit tegyek?
Sziasztok!
21 éves lány vagyok, 1 hónapja megismerkedtem egy sráccal. Humoros, értelmes, jókat beszélgettünk, csókolóztunk is már néhányszor, de több nem történt. Látszik, hogy ő ezt az egészet nagyon komolyan gondolja, és egészen eddig én is úgy gondoltam.
Mikor bemutatott a szüleinek levegőt sem kaptam.
Az anyukája szőke, fehérboru, az edesapja pedig az az igazi dagadt tetovalt cigany. Bar szep, rendezett hazuk volt, en azota nem merek velek vele talalkozni es nem tudom, hogy mondjam meg neki az okat. Nem szeretnem, hogy kozom legyen barmilyen ciganyhoz, meg ha nem latszik rajta akkor sem.
Az edesanyam biro, pont ilyeneket szokott elitelni mint a fiu apja.
Ha meglatna minimum elajulna, nem tehetem ki ilyennek.
Nagyon kedvelem a fiut, mit tegyek?
Mondjam meg az igazat, hogy bocs de latni se akarlak mert kiderult, hogy apad egy nagy tetovalt cigany?
Koszonom a valaszokat!
Hát szerintem emiatt kár lenne elhagyni, vagy megszakítani vele a kapcsolatot. A szüleidnek nem kell (még) elmondanod, hogy az apukája cigány - aki ettől még lehet rendes ember.
Ha olyan a fiú, mint írod (értelmes, stb.), én adnék esélyt a dolognak. A szüleiről meg ráérsz akkor beszélni otthon, ha ebből komoly, hosszútávú kapcsolat alakulna ki. Addig is, ismerd meg őket. A barátodnak persze beszélhetsz róla, hogy a te szüleid milyen nézőponton vannak, meglátod majd, hogyan reagál. Gondolom, nem először találkozik előítéletekkel...
Ha működni fog a kapcsolatotok, én nem hagynám, hogy csak emiatt a szüleim beleszóljanak.
Van egy baratom, eleg joban vagyunk, megtudtam, hogy zsido... na es akkor mi van... ha nem mondja akkor nem is gondolnam rola... es tok normalis a srac, ugyan olyan fiatal, mint en, vagy alar ki mas.
Persze, lehet, hogy egy tetovalt cigany az apja, lehet, hogy nem annyira muvelt ember az apja, mint egy biro, de attol meg lehet az egy nagyon rendes ember. Meg kell ismerni. Altalaban az ember amit nem ismer attol fel, idegenkedik, es ez vezet a gyulolkodeshez...
"Ilyeneket" szokott anyud elitelni, rengeteg a lopas rablas nyilvan, de gondolj bele,ki nem lopna, ha a gyerelet nem tudja eltartani, sot ha sajat magat nem tudja etellel, emberhez melto korulmenyekkel ellatni... es persze biztos sokan nem dolgoznak, de oszinten valljuk meg, nincs is nagyon eselyuk dolgozni, egy "feher" cegvezeto mikor fog roma szarmazasu embert alkalmazni? Soha... akkor mit csinalsz, hogy legyen mit enned, lopsz rabolsz... stb... meg azert olyan kornyezetbol ha jon valaki, hogy iskolaba soha nem jarattak, az apja a bortonben ult, a testverei loptak, stb, igy azert nem konnyu "tisztesseges" embernek lenni, ha ezt latja valaki gyerekkoraban, hogy ez a pelda, meg igy kell elni... mar pedig, barmilyen ellentetes hiresztelessel szemben, nyilvanvalo, hogy a gyerekek ellesik az apjuktol/anyjuktol, hogy hogyan kell viselkedni... szoval ezek utan szerintem senkit nem kene elitelni azert mert mas szarmazasu mint mi. Meg kell ismerni, egy eselyt mindenki erdemel. Sszerintem kedves kerdezo, beszelgess sokat a srac apjaval, ha komolyan erdekel a kapcsolat, ismerd meg ot is, aztan ha meggyozodtel rola, hogy egy rendes ember, szuloknek is lehet finoman adagolni a dolgokat. Meg ha jonnek azzal a dumaval, hogy ok ertelmisegiek, a srac apja meg nem, akkor vagj nyugodtan vissza szuloknek, hogy egy igazi ertelmisegi nem viselkedhet ugy, hogy ismeretlenul megitelje a masikat.
Amugy anyudnak is el kell tudni vonatkoztatnia attol, hogy a tetovalt cigany az bunozo, mert a biro nem az embert minositi, hanem magat a cselekmenyt....
Ne ítélj ez alapján! Ha a srác teljesen normalis,és rendet akkor kit érdekel,hogy milyen az apja? (Lehet attól még jófej az apja,hogy "tetovált cigány".Az anyja sem véletlen kötött ki mellete szőkefehér létére)
Ne hagyd,hogy ezek a klisék manipuláljanak e téren.
Mondjuk ha má felmerült benned,hogy nem kell a srác ,akkor nem is szeretheted igazán...
*r
Bocsi a helyesírási hibákért,telefonról pötyögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!