Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rasszista szülőkkel mit lehet kezdeni?
Ha nem vagy zsidó, akkor miért nem mondod csak simán, hogy nem vagy zsidó.
31/f
Tehát az a hipotézis, hogy azért vagy zsidó, mert elmentél egyszer Izraelbe és hiába lobogtatsz generációkra visszamenőleg keresztleveleket, mert ugye a zsidók ravaszak, biztos hamis ? Én orrba szájba szopatnám őket mindenféle hülye ajándékkal. Kóser szilva apunak, macesz vagy holttengeri iszap szappan anyunak, menóra a lakás díszének meg sabat shalommal köszönnék nekik. Szarrá röhögném az agyam :D
31/f
És ehhez Izraelbe kellett menni?
Ugye tudod, hogy agyhalott vagy?
Nekem a volt párom apja volt ilyen egybites barom, mondjuk én hapsi vagyok, szóval a kapcsolatunk vége fele direkt belekötöttem. Öregúr nem volt hozzászokva ahhoz az elnyomott lányai miatt, hogy valaki visszapofázik neki. Csak dadogni tudott, aztán inkább kiment a szobából. Na akkor láttam őt utoljára.
De az érzés, amikor kényszerből kell látni egy ekkora tahót, mert a párod apja, és visszaél a kis elnyomott kisebbrendűségi komplexusaival....
Én is voltam már zsidó, panelproli, tróger, senkiházi, stb.
És mindez úgy, hogy kb egy ütéssel a másvilágra tudtam volna küldeni.
m"indez úgy, hogy kb egy ütéssel a másvilágra tudtam volna külde"
Ez rólad is elmond mindent, nem csodálom, hogy kaptad az ívet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!