Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan kérdésem van, hogy van egy csajszi. Kb 1 hónapig, ugy voltunk mint a párkapcsolatba levők, több napot nála voltam, ő is nálam, szülőkkel jóba lettünk. Csak nem mondtuk ki hogy együtt vagyunk. Megtörtént minden most mivan?
"Mondta azt hitte kiváltom belöle az érzelmeket. De semmit nem érez."
Ez a kulcsmondat. Nem érez semmit. Így ne is erőltesd. Ha ennyi idő alatt egy parányi szikra sem jött elő benne, akkor esélytelen.
Szerintem hagyd őt és lépj tovább.
"De semmit nem érez"
Még erőltette is és semmi. Ennyi.
Persze érthető csak azt nem értem.. Elötte miért gondolta úgy hogy komolyan gondolja velem, nagyon megkedvelt.. És úgy viselkedett mint eg párkapcsolatba.. Keresett hivott aggódott, igy szivecske úgy szivecske, hiányzol stb stb.. Aztán ez ment kb egy hónapig. 4 nap leforgása alatt hopp mintha haver lennék... 😀 Na mondjuk lehet köze hogy fél éve lett vége egy 4 éves kapcsolatának? Amit mondta soha de soha nem kezdene ujra a srac letiltva... Igy is esélytelen?
Mondjuk adok neki egy-két hetet ha addig történne valami.. Aztán törlés tiltás stb..
Csak arra lettem volna kiváncsi hogy van-e valaki aki hasonló szitu volt és jól alakultak a dolgok....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!