Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik régóta együtt élnek vagy házasok? Volt olyan, hogy megütött a párod? Hogy éltétek túl?
Tudom, hogy extrán le leszek pontozva, meg váljak el, meg minden. Nekem 7 év házasság alatt 3X is előfordult, hogy az évi 2 kiabálásomból (nem ordenáré, csak abból fakadó, hogy hússzor kértem valamit szépen, és nem fogja fel, hogy milyen fontos volna, és tényleg életbevágó lenne) szóval ebből 7 év alatt 3X is bántott. Egyszer a csuklómat kapta el és csavarta ki, másodszorra a combomba rúgott úgy, hogy az ágyon ültem, harmadszorra pedig legugoltam és a hátamra, gerincemre ütött rá.
Tök gáz, és én is mindenkinek azt tanácsolnám, hogy hagyja ott, de én nem tudom itthogyni, mert a gyerekek, mert a házhitel, és lehet erre bármit mondani, nem tudnék eltartani két gyereket, plusz a házhitelt rendezni.
Amúgy több év is eltelt az alkalmak között.
Tudom, hogy miért üt meg, azért mert nem elég fejlettek a szociális érzékei, a metakommunikációja ahhoz, hogy a finom jelzéseimet, vagy bármely alap szükségemet érzékelje, felfogja, és mikor már tényleg nem bírom tovább és befejezem a finomkodást, eldurran az agyam, akkor kiabálva mondom el. És ettől ő kész. És visszaszól és én folytatom, és elborul az agya, és üt. Apja is ilyen volt.
És ha tehetném nem azért hagynám ott, mert 3X megütött, hanem mert egyáltalán nem érékeny a szükségeimre, mert nem értékel, és nem érzem, hogy szeretne, valószínű nem is szeret amúgy szerelemmel, max. ragaszkodik hozzám.
Az utolsó az volt, hogy ugyan 8 hónap güri után legyen oly kedves és oldja meg, hogy eljussak 2-3 napra valahova a gyerekek nélkül pihenni, mert bexarok a fáradtságtól, éjjel-nappal meló, pici otthon lévő gyerekek, házat építünk,nulla segítség...
Hát nem kellett volna szólnom, meg kellett volna szerveznem egy barátnővel a kiruccanást. Most már ezt is tudom.
Ja, amúgy normál napjain a csávóról nem mondanád meg, hogy ilyet tesz, (mondjuk rólam sem, hogy kiabálok) és amgúy egy kifinomultabb valaki tud lenni, nem kötekszik a hétköznapokon, elvan, szóval engem is nagyon meglepett az első. De az borzalmas, hogy nem kért soha még érte bocsánatot, meg hogy nem is tartja ezt "bűnnek".
Ha nem a férjed, hagyd ott szerintem, mert aki egyszer megüt, még egyszer meg fog ütni. Ez tutifix.
Ilyen az,mikor egy nő tönkre vágja az életét.
Mi csak együtt élünk. Kb fél éve jártunk, mikor kaptam 1 pofont. Tudni kell, hogy elôtte pár héttel megerôszakolt a legjobb barátnôm barátja és errôl nem beszéltem senkinek. Pont aznap írtam pár sort errôl egy barátnômnek, a barátom meg elolvasta, azt hitte megcsalom...
Nem tudom hogy éltük túl. "Elfelejtettük",azaz azóta nem beszéltük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!