Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Rasszista szülőkkel mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rasszista szülőkkel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Nos. 2 éve vagyok együtt a párommal akinek nagyon fontosak a szülei(természetesen nekem is). Távol élünk tőlük havonta kéthavonta tudunk egy ebéd erejéig találkozni. SOHA semmilyen probléma nem volt köztünk egészen addig amég nem mentem ki Izraelbe egy hónapra. Sokan nem értették az utam célját vagy teljesen rossz következtetést vontak le. Tisztelek minden vallást sőt iszonyúan erdekelnek is mindezek ellenére nem vagyok se hívő se vallásos. A párom sem az a szülei bár meg vannak keresztelve templomot az esküvőjükön láttak utoljára. Eleinte nevettem a kis csipkelődéseken viszont eldurvult a helyzet. Életemben 1x jártam Izraelben mert nagyon érdekelt. Egészen addig amég haza nem jöttem minden rendben volt azóta én lettem a zsidó barátnő. Anyuka fűnek fának ezt szajkózza akkora undorral és megvetéssel amivel még életemben nem találkoztam. Mintha nem ugyanaz az ember lennék. Próbálok toleráns lenni, tisztelettel lenni felejük annak ellenére hogy kutyába se vesznek,mégis csak a szülei idősek is de már kezd elegem lenni. Létezik hogy valakinek ennyire fekete vagy fehér valami? Voltunk együtt Marokkóban mégsem lettünk muzulmánok.. A válasz :az teljesen más. Szeretnék elnéző lenni és lazán venni a dolgokat de ez már sok. Már nem csak a családon belül de mindenhol ez a téma. A párom is próbálkozik megértetni velük (bár ő nevet az egészen nem is izgatja miket beszélnek) de semmi nem használ..

2017. dec. 1. 00:37
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
69%
A párodat igen, de pereputtyot sajnos nem tudod megválasztani, az jön a "csomaggal"... Ha szeretitek egymást a pároddal, akkor ez nem szabad, hogy akadályt jelentsen. Kár vesződni velük, megváltozni úgyse fognak.
2017. dec. 1. 10:25
 22/27 anonim ***** válasza:
36%

"Anyuka fűnek fának ezt szajkózza akkora undorral és megvetéssel amivel még életemben nem találkoztam."

És hogy nem tépted le ott helyben az arcát?

2017. dec. 1. 10:36
 23/27 Sunshinedoll ***** válasza:
90%

Semmit nem bírsz ezzel kezdeni.

A rasszizmust nem úgy vedli le valaki, hogy én szépen lebeszélem róla, ha benne nincs hajlandóság a változtatásra meg a másik véleményének megismerésére, akkor b-szhatod :D

Azt se mondom, hogy vágj jó pfát hozzá. Én bitos nem vágnék.

És az semmit nem jelent, hogy öregek, nem csak az öregek rasszisták meg xenofóbok meg antiszemiták meg mittudoménmik, hanem vannak ilyen fiatalok is bőven :D

2017. dec. 1. 10:46
 24/27 anonim ***** válasza:

" A rasszizmus az ostobasag egyik megnyilvanulasa. "

Én a kettőt külön választanám, még ha van mikor keresztezik is egymást. ( Mint például ebben az esetben. De mint mondtam, ha nem szereti a zsidókat ok, mindenki azt szeret és utál amit/akit akar, itt inkább az a probléma, hogy elképesztően buták. )

Visszatérve a "rasszizmus" sokszor tájékozottság és még inkább valami hatására jön létre. Tehát előítélet helyett utóítélet. Gondoljunk csak a cigányságra - legtöbb esetben. A "rasszizmus" forgalmában mondjuk benne van az általánosítás, ami szerintem egyik népcsoportnál sem szerencsés, ez igaz. Még akkor sem kell általánosítani, hogy ha a 90%-uk olyan amilyen. De maga az általánosítás ettől függetlenül más körökben sem szerencsés...

Na mindegy, a lényeg, hogy buták, nem feltétlen azon van most a hangsúly, hogy "rasszisták" vagy "antiszemiták". Az, hogy keresztül utazva Ausztrián, Németországon, Dánián eljutottam Svédországba nem jelenti azt, hogy én egyszerre lettem magyar, osztrák, német, dán és svéd. Ez itt a f_*szság. :D

2017. dec. 1. 13:37
 25/27 anonim ***** válasza:
mi a kérdés? A bunkók azok bunkók. kerülni kell őket.
2017. dec. 1. 13:54
 26/27 anonim ***** válasza:
81%

"Na a magyarokra is pont igaz ,hogy szűk látokörűek ,írigyek ,stb... "

Te se vagy különb, ha kollektíven szidod a magyarságot.

2017. dec. 1. 19:52
 27/27 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó !

Nem szidtam őket ,ez csak egy példa volt ,hogy rolunk meg ezt álitják. Ami általánoságban igaz is.

Írtam azt is ,hogy nem a nemzetiségtől és valástol füg ,hogy ki milyen.

De pl az Iszlámokra (pl sok bevándorló) igaz ,hogy elvakultan hívők és eröszakossak. A Romákra általában igaz ,hogy lopnak ,nem tudnak viselkedni ,a segélyért szülnek. Stb...de sok Romát ismerek aki rendes ,dolgos ,tisztelet tudó.

n25

2017. dec. 1. 22:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!