Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki drogos vagy alkoholista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki drogos vagy alkoholista vagy szexuálisan szabados volt az miért akarja később megúszni és miért akar normális társat?

Figyelt kérdés
Szerintem vannak dolgok amik kitörölhetetlenek a múltból és akárhogy korrigálja az ember soha nem lesz olyan mintha nem történtek volna meg és rendezett életű, igényes ember nem akarja őket társnak. Ilyen az alkoholizmus, droghasználat (akár alkalmi is), prostitúció, abortusz, mentális betegség etc. Mégis ezek az emberek titkolóznak, hazudoznak vagy követelőznek hogy márpedig ne ítélkezzünk és hisztiznek hogy ők ugyanolyan értékesek, semmivel nem érnek kevesebbet. Miért van ez így? Esetleg az ilyen emberek nagy részénél már az alap problémáknak valami súlyos sérülés, személyiség torzulás volt az oka és a nárcizmus miatti torz énkép miatt komolyan egy szintre teszik magukat a normálisakkal? Vagy ez rossz gondolat?

2024. júl. 18. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
40 még jó, hogy normalizálva van az, hogy a te tested, a te döntésed. Ez egy alap dolog. Azt hiszed, hogy elég visszatartó erő volt egy arrogáns p0cs? Neked nem kell elítélni senkit és semmit, mert az ítélkezés az rossz.
szept. 5. 17:34
 42/68 anonim ***** válasza:
0%
Ja, kiveve ha a baba teste, akkor az egesz egoista maszlag ertelmet veszti. Es igen, eleg visszatarto ero volt, mert ameddig nem borultak fel a szerepek ennyire, eszukbe se jutott a noknek hogy propagaljak ezt a sok ocsmanysagot meg vallonveregessek erte egymast.
szept. 5. 17:51
 43/68 anonim ***** válasza:
70%
42 terhesség alatt nincsen baba. Az születés után van. Nem, nem volt elég. Mentek illegális abortuszra, vagy vetélést okoztak maguknak. A nők akkor is döntöttek a saját testük felett. Senki sem büszke arra, hogy mondjuk 3 abortusza is volt.... De attól még ez nem lesz egy szörnyű bűn, amiért a pokolban kéne megrohadni.
szept. 5. 20:00
 44/68 anonim ***** válasza:
33%

42, 43

Ezen a végtelenségig lehet vitatkozni, hogy mikortól számít embernek egy ember, a fejlődés melyik szakaszától. De ez filozófiai kérdés szerintem, erre nincs egyértelmű válasz, így aki nagyon magabiztosan állít valamit, az egészen biztosan rossz úton jár

szept. 5. 20:31
 45/68 anonim ***** válasza:
75%
44 én nem mondtam, hogy ne számíthatna emberi lénynek. Egy emberi embrió, egy emberi magzat. De semmiképpen sem baba.
szept. 5. 22:29
 46/68 anonim ***** válasza:
54%

45

Jogos. A pontosabb kérdés, hogy mikor lesznek neki is jogai, tehát mikortól nem csak az anya testét érinti az abortusz. Ebben szoktak nagy eltérések lenni az álláspontban

szept. 5. 23:14
 47/68 anonim ***** válasza:
21%
46: egyértelműen a fogantatás pillanatától.
szept. 6. 06:35
 48/68 anonim ***** válasza:
57%
47 egyértelműen nem. Ne hogy már több joga legyen egy kb éppen létrejött zigótának, mint egy már fejlett emberi lénynek.
szept. 6. 07:05
 49/68 anonim ***** válasza:
24%
Na ugye, én megmondtam hogy ezen lehet vitázni. És mindenki azt hiszi, hogy neki van igaza, természetesen. Aki meg azt mondja, hogy erre nincs egyértelmű válasz meg le van pontozva 😂😂
szept. 6. 11:55
 50/68 anonim ***** válasza:
38%
48: nem több joga van, hanem ugyanannyi. Jog az élethez. Világra hozni kötelesség.
szept. 6. 12:09
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!