Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki drogos vagy alkoholista...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki drogos vagy alkoholista vagy szexuálisan szabados volt az miért akarja később megúszni és miért akar normális társat?

Figyelt kérdés
Szerintem vannak dolgok amik kitörölhetetlenek a múltból és akárhogy korrigálja az ember soha nem lesz olyan mintha nem történtek volna meg és rendezett életű, igényes ember nem akarja őket társnak. Ilyen az alkoholizmus, droghasználat (akár alkalmi is), prostitúció, abortusz, mentális betegség etc. Mégis ezek az emberek titkolóznak, hazudoznak vagy követelőznek hogy márpedig ne ítélkezzünk és hisztiznek hogy ők ugyanolyan értékesek, semmivel nem érnek kevesebbet. Miért van ez így? Esetleg az ilyen emberek nagy részénél már az alap problémáknak valami súlyos sérülés, személyiség torzulás volt az oka és a nárcizmus miatti torz énkép miatt komolyan egy szintre teszik magukat a normálisakkal? Vagy ez rossz gondolat?

2024. júl. 18. 18:26
1 2 3 4 5 6 7
 11/68 anonim ***** válasza:
95%
Te a saját dolgaiddal foglalkozz, ne maseval.
2024. júl. 18. 19:10
 12/68 anonim ***** válasza:
94%
Te beteg vagy
2024. júl. 18. 19:17
 13/68 A kérdező kommentje:

Áhhhhh mindjárt kiderül hogy ti drogosok és prostik vagytok az élet császárai és még jobbak is vagytok mint az átlag ember... :D

Az a probléma hogy aki ráfüggött már ilyen szerekre az nagy eséllyel újra fogja kezdeni. Eltitkolni ezért mocsok dolog mert nem adjátok meg a másik embernek a dőntési jogot hogy akarja -e vállalni a kockázatot vagy el tudja fogadni vagy nem. Az is ott van hogy valakinek van értékrendje és nem fér bele az hogy valaki illegális szerhez nyúl mert ez egy erős hatásnak az átlépése és sok ex drogfüggő utána is nyúl ilyen olyan szerekhez mert megmondják a tutit hogy az lsd, extasy, speed nem is annyira rosszak és még jobb is mint inni és csak az a lényeg hogy a hernyót és a kokót nem tolja már elvileg. Az alkoholistával is az a baj hogy bármikor újra elkezdheti és nem lehet olyan alap dolgokat megtenni mint például hogy legyen otthon ital és nem lehet normálisan társaságba járni vele...

2024. júl. 18. 19:18
 14/68 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen párszor beleszívtam a spangliba, egyszer még egy bogyót is bevettem. Szép lenne ha emiatt nem akarhatnék társat, családot.

Udv. egy 3 gyerekes anya, férjezett, házikóval, kiskutyával, normális munkahellyel...mindjárt elszégyellem magam érte :)

2024. júl. 18. 19:18
 15/68 anonim ***** válasza:
100%
Egy szektás vagy széljobber pIcs4. Rosszabb esetben mind2.
2024. júl. 18. 19:19
 16/68 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, most úgy adod elő magad, mintha te tökéletes lennél. Szoktál inni kávét?
2024. júl. 18. 19:23
 17/68 A kérdező kommentje:
Nem szoktam kávét inni mert nem szeretem :) Remélem nem azt akarod hírdetni hogy kávézni ugyanolyan mint lőni a hernyót vagy bedobni egy lsdt. Vagy a taknyodon csúszva babacni minden hétvégén :DD
2024. júl. 18. 19:26
 18/68 anonim ***** válasza:
100%

#13 ki mondta, hogy nem mondják el a párjuknak??? Elmondják, hogy kipróbáltak már ezt-azt s akkor mi van? Akit ez zavar és hasonló erkölcssheriffet játszik mit te azzal nem fognak összejönni. A többséget viszont nem zavarja és összejön vele.

Ha neked ez annyira kizáró tényező akkor keress olyan nőt aki soha nem próbált ki semmit. Senki sem tiltja meg neked, hogy a hasonló gondolkodásúakkal ismerkedj. Te se szólj bele mások ízlésébe, választásába!

2024. júl. 18. 19:30
 19/68 anonim ***** válasza:
95%
Én rendszeresen használok LSD-t, de soha sem vergődnék rajta annyira, mint a kérdező. Valakinek belefér, valakinek nem. Ettől még ugyanolyan életem van, mint bárki másnak. Van párkapcsolatom is egy csodás lánnyal.
2024. júl. 18. 19:31
 20/68 A kérdező kommentje:
Képzelem milyen csodás lány lehet ha nem jut neki jobb mint egy drogos :D Miért hemzsegnek ezen az oldalon ennyire az ilyen emberek? Álmomban se gondoltam volna régebben
2024. júl. 18. 19:33
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!