Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom kiment Németországba 4. Napja és egyáltalán nem is hianyzik, ez normális?! 27/n
Kb 4 hétig nem fogunk tudni találkozni.
Amikor elköszöntünk egymástól sírt, mondja a telefonba többször, hogy hiányzok, sokat gondol rám..... Én is mondom mikor ő.....
Én pedig nem érzem ezt, nem értem magam, mert amikor majdnem mindennap együtt voltunk, (1 éves kapcsolat) nagyon szerettem vele lenni, vártam haza, imádtam ölelkezni, programozni, most pedig semmi rosszat nem érzek, Nem érzem a hiányát....
Valaki tapasztalt már hasonlót? Kíváncsi lennék,
Köszönöm szépen a válaszokat!
Jaj de kemény vagy :D
Ez már akkor sem volt vicces, amikor aktuális volt.
Természetes, hogy hónapokat külön lenni nehéz vagy akar heteket. Tudom, én is voltam tavkapcsolatban. De igenis, ha az ember alapvetően is jól érzi magát a bőrében és el tudja magát foglalni, akkor 4 hétig nem fog a párja után keseregni és a sarokban gubbasztani.
Néha jó dolog a saját életedet élni, azt csinálni amit akarsz. Egyedül lenni, magaddal foglalkozni.
Ez nem bűn
Azóta is ugyanaz a helyzet, sőt nagyon sokszor hív, óránként, nagyon zavaró, unom..... Tényleg nem szeretem... Akkor ennek vége....
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!